Home

Kindermusthaves

WEBSHOP TIP: Reiger en de Raaf!  

WEBSHOP TIP: Reiger en de Raaf!  
13 januari Duurzaam en Antroposofisch speelgoed
 
Kinderen spelen, dat is hun natuur! Speelgoed neemt jouw kindje mee op ontdekkingsreis, van speelgoed leert je kindje nieuwe dingen en speelgoed zet kinderen aan tot actie en creativiteit. Kinderen worden overladen met speelgoed en elk kindje heeft wel een lievelingsspeelgoed dat overal mee naartoe moet.
 
Als ouder vind je het uiteraard super belangrijk dat jouw kleintje met veilig speelgoed speelt. Geen kleine onderdelen die ze in hun mondje kunnen stoppen of stukjes verf die eraf vallen. Daarnaast is het ook mooi meegenomen als het een beetje binnen je interieur past ;-) Kortom, genoeg redenen om heel bewust te kiezen welk speelgoed je in huis haalt. Daarom stellen wij jullie vandaag met veel enthousiasme voor aan de webshop ‘Reiger en de Raaf'!
 
Reiger en de Raaf is in 2018 opgericht door Florrie en Jelle, een reislustig stel uit Amsterdam met altijd honderd-en-één plannen. Op een terras in Zuid-Spanje, filosoferend over de toekomst is Reiger en de Raaf geboren! Een overzichtelijke webshop vol duurzaam en esthetisch verantwoord speelgoed dat onder goede omstandigheden, door passievolle mensen, is geproduceerd. Door te shoppen bij Reiger en de Raaf maak je als ouder een bewuste en verantwoorde keuze. En dat klinkt ons als muziek in de oren! 
 
Bij Reiger en de  Raaf tref je een aantal prachtige speelgoedmerken aan. Denk aan Playwood, OYOY, Maileg en Droomdeurtjes. Er is veel houten speelgoed en je komt alleen maar mooie kleuren tegen. Tijd dus om even lekker rond te koekeloeren in deze fijne shop!
 
Wij worden direct aangenaam verrast door het merk Raduga Grez, houten producten met prachtige verfkleuren op waterbasis. De Regenboogstapelaar bijvoorbeeld is een mooi stuk speelgoed dat jouw kindje op creatief vlak stimuleert, maar ook de diertjes op wielen en de groenten- en fruitset zijn succesnummers. Dan het merk Glückskäfer…die scoort hoge ogen! Te schattige dieren van vilt en een set van houten boerderijdieren zijn een te gek cadeautje. Speelgoed dat ruimte overhoudt voor de verbeelding, we love it. Op zoek naar iets om mee te knuffelen? Dan denken wij gelijk aan de muisjes van Maileg. Maar ook de popjes van Sussekind zijn een aanrader, de hoofdjes gevuld met schapenwol zorgen er namelijk voor dat de popjes snel de vertrouwde geur van het kindje zelf aannemen. Super cute als kraamcadeautje!
 
Tot slot willen we de ‘Droomdeurtjes’ nog benoemen, die zijn zo leuk! In 3 verschillende kleuren verkrijgbaar en stuk voor stuk openen ze de deur voor jouw kindje naar hun eigen fantasiewereld. Hun eigen veilige plek waar ze elfjes en draken mogen uitnodigen. In het brievenbusje kunnen briefjes worden achtergelaten voor hun nieuwe vriendjes en uiteraard schrijven zij terug. Een prachtige manier voor jouw kind om gedachten en zorgen te delen!
 
Kortom, met het speelgoed uit deze webshop laat je je kindje verdwalen in zijn eigen fantasiewereld. Dit betekent dat jouw mini alles kan zijn en doen wat hij of zij maar wil. Heel veel redenen dus om snel een bezoekje te brengen aan Reiger en de Raaf en net zo enthousiast te worden als wij!  
 
Reiger en de Raaf…met liefde gemaakt door passievolle mensen


Klik op de foto! 


Klik op de foto! 


Klik op de foto!


Klik op de foto! 


Klik op de foto!