Kindermusthaves

WEBSHOP TIP: Sassefras Meisjes Speelgoed

WEBSHOP TIP: Sassefras Meisjes Speelgoed
31 mei Dé specialist in meisjes speelgoed
 
Kinderen spelen, dat is hun natuur! Speelgoed neemt jouw kindje mee op ontdekkingsreis, van speelgoed leert je kindje nieuwe dingen en speelgoed zet kinderen aan tot actie en creativiteit. Speelgoed is niet alleen voor de fun, maar ook cruciaal voor de algemene ontwikkeling van jouw mini. Daarom zijn wij bij Kindermusthaves altijd op zoek naar de leukste online speelgoedwinkels en…we hebben er weer eentje gevonden!
 
Maak vandaag op Kindermusthaves kennis met: Sassefras Meisjes Speelgoed! Een speelgoedwinkel die speciaal gericht is op de girls van 0 tot 6 jaar. Het gezicht achter Sassefras Meisjes Speelgoed is Saskia, mama van Eva (10 jaar) en Lars (6 jaar). Als jong meisje zag Saskia zichzelf later al moeder worden en dan vooral van een dochter die met haar poppen speelde. Saskia heeft dan ook al haar poppen bewaard, maar...haar stoere dochter heeft nooit iets met poppen en de echte 'meisjesdingen' gehad. Zo kwam Saskia op het idee om de webshop te beginnen, hierin kan zij zich helemaal uitleven op de echte meisjes dingen. Op wat zij zelf zo leuk vindt! 
 
Al het speelgoed dat je hier tegenkomt is gemaakt van hout en andere natuurlijke materialen waarmee jouw mini-me veilig kan leren spelen en de wereld ontdekken. Hun fantasie de vrije loop laten, dat is wat Saskia bij de kids wil creëren met het speelgoed in haar shop!Wij maken uiteraard graag een rondje met jullie door de winkel en beginnen bij het ‘Houten Speelgoed’. Bij ons favoriet. Waarom? Omdat het stukken langer meegaat dan plastic spul, het goed in  het interieur past ;-) én het is goed voor het milieu. Heb je een baby in huis? Dan raden wij de toffe babygym aan, gegarandeerd vermaak voor jouw kleintje. Voor de wat grotere kindjes vinden wij de cupcake standaard, de dorpswinkel en de dokterskoffer een echte hit! 
Door naar de poppen, een meisje kan tenslotte niet zonder pop! Wij worden op slag verliefd op de Daisy konijnen pop. Als iemand jouw meisje troost en geborgenheid kan bieden, zijn het deze lieve en schattige poppen van Alimrose wel! Helemaal geweldig vinden wij ook de knuffels van Jellycat. Fancy Zwaan en Flora Flamingo hebben een hoog knuffelgehalte en zijn het perfecte kraamcadeautje. Dit wordt vast de lievelingsknuffel van jouw dochter! Check trouwens ook de schattige poppenwagens, alle knuffels en poppen moeten natuurlijk stylish vervoerd worden. 
Tot slot nemen we jullie nog mee naar de kinderkamer, hier vind je zoveel musthaves. Denk aan zachte fluwelen zitzakken in de vorm van een bunny, heerlijk om een boekje in te lezen of even lekker te chillen. Op zoek naar meubeltjes? De houten speeltafels en kinderbureau’s passen in elke speel- of kinderkamer en zijn in verschillende leuke uitvoeringen te scoren. Maar ook de pluche dierenkoppen, de lieve poefjes en de hippe tipi tenten zijn het bekijken waard!
 
Maar er is nog zoveel meer leuks! Breng zeker een bezoekje aan Sassefras Meisjes Speelgoed en word net zo enthousiast als wij!
 
“Je stopt niet met spelen, omdat je oud wordt. Je wordt oud, omdat je stopt met spelen.“
– George Bernard Shaw
 
HAPPY PLAYTIME


Klik op de foto!


Klik op de foto! 


Klik op de foto!