Kindermusthaves

You jump, I jump!

You jump, I jump!
28 maart Alles voor een heerlijke lente

SPRING IS HERE! Yeah, we zitten in het voorjaar! De zon gaat zich steeds vaker laten zien, de kinderen spelen meer en meer buiten en deze mama's maken de tuin weer gezellig. Kom maar op sunshine! 

Met allemaal kleine kinderen in huis die eigenlijk nog te jong zijn om alleen op pad te gaan buiten, doen wij altijd ons best de tuin zo in te delen dat het naast een gezellige boel ook een plek is waar de kids kunnen ravotten. Denk aan een zandbak, zwembadje en...een trampoline! Als je zowel onze jongens als meisjes echt ergens blij mee maakt, is het wel deze Elegant trampoline van EXIT Toys om op te jumpen. Wij kopen eigenlijk ons buitenspeelgoed altijd bij EXIT Toys, hier hebben ze werkelijk alles om lekker buiten mee te spelen! Skelters, speelhuizen, waterspeelgoed, zwembaden en dus trampolines. In alle soorten en maten! Oké, eerlijk is eerlijk, het is best een groot ding in je tuin. Maar omdat dit nou echt zo'n item is waar je kinderen zich uren op vermaken, heb ik het er toch heel graag voor over dat ik een stukje van mijn loungeplek in moet leveren ;-)

Uiteindelijk hebben wij gekozen voor de EXIT Elegant Premium trampoline met een Deluxe veiligheidsnet eromheen. Waarom? Omdat deze een ijzersterk frame heeft wat hem super veilig en stabiel maakt. Heel belangrijk natuurlijk met al die kleintjes! Hoge sprongen, onverwachtse capriolen, het kan en mag allemaal. Ook niet geheel onbelangrijk, dit exemplaar heeft een mooi design! 

Toen was daar het moment om hem op te zetten. Mijn vriend is niet mega handig, dus ik was benieuwd hoelang we hiermee bezig zouden zijn, Maar dat ging dus hartstikke goed! Door het innovatieve bevestigingssysteem is het frame veel eenvoudiger te monteren dan waar we op rekenden. Ook zit er een goede beschermrand omheen en is de ingang heel kindvriendelijk door de overlappende deur.Het is rapporten tijd, dus dat kwam prima uit. Onder het mom van 'omdat jullie zo goed je best op school hebben gedaan', werd de kinderen een verrassing beloofd. Toen wij op vrijdagmiddag thuis kwamen uit school, pronkte deze prachtige trampoline in onze achtertuin! Door het dolle is een understatement. Inmiddels zijn er in 1 weekend al heel wat salto's gemaakt, vriendjes langs gekomen en kunstjes geoefend! 

En deze mama's? Die hebben inmiddels een ander plekje in de zon gevonden. En oh ja, stiekem vinden ze het zelf ook wel erg leuk om even te springen! Er zijn trouwens heel veel trampolines om uit te kiezen, misschien heb je wel liever eentje in de grond? Gauw lekker verder kijken dus. 

Bestel jouw trampoline HIER en jump straks met zijn allen de zomer in!