Home

Kindermusthaves

Koester je herinneringen!

Koester je herinneringen!
02 februari Memories are forever

Lieve allemaal, wat een gekke tijd is het toch! Thuisscholing, weinig te doen buiten de deur en afstand houden van alle mensen die je zo lief zijn. Zeker nu de gezelligheid van de feestdagen achter ons ligt, is het deze saaiere maand januari echt even doorbikkelen. Temidden van alle corona perikelen is vorig jaar mijn lieve meisje Sophie geboren, het is zo enorm genieten van haar en van haar broers die nu onverwachts veel thuis zijn, dat ik de extra 'quality time' ook echt heel erg weet te waarderen! Wat ik heel veel doe? Foto's maken natuurlijk. Deze bijzondere periode moet vastgelegd worden in een prachtig fotoboek, bijvoorbeeld van Albelli! 

Herinneringen maken, herinneringen vastleggen...ik vind dat zo belangrijk. Daarom maak ik voor elk van mijn 3 kindjes jaarlijks een fotoboek, die ik later aan ze mee kan geven als ze uit huis gaan. Zo kunnen ze altijd terugkijken naar de mooie momenten die we met elkaar hebben beleefd! En hoe leuk is het om te zien hoe hun papa en mama in de loop van de jaren zijn veranderd, hoe lief hun Opa's en Oma's wel niet voor ze waren en wie hun vriendjes in de loop van de jaren zijn geweest. 

Zelf vind ik het prachtig om te terug te zien hoe mega schattig ze waren als baby, hoe lief ze eruit zagen als kleuter en hoe stoer mijn oudste ineens werd op zijn zevende verjaardag! Maar ook waar we allemaal zijn geweest op vakantie, welke kleertjes ze droegen en hoe heerlijk we het met elkaar hadden. Ik deel de fotoboeken altijd op een overzichtelijke manier in, vanaf het begin van het jaar richting het einde van het jaar. Zo creëer ik een soort timeline van bijzondere gebeurtenissen. Het is altijd even zoeken welke foto's ik allemaal ga gebruiken, want het zijn er zóveel! En bijna allemaal even mooi....

Waarom ik voor het maken van een online fotoboek kies? Omdat dat makkelijk en snel werkt, aangezien ik er 3 per jaar maak, moet er niet teveel onnodige tijd in gaan zitten. Daarnaast ben ik altijd super tevreden over de kwaliteit. Mijn voorkeur gaat ernaar uit om alle boeken qua afmeting en uitstraling hetzelfde te hebben, dus daarom blijf ik elke keer bij hetzelfde adres bestellen! Kortom, breng wat zonneschijn in deze donkere periode aan door lekker te gaan scrollen in al je mooie foto's, beleef je laatste vakanties even heerlijk opnieuw  en word vrolijk van alle liefdevolle momenten die je met elkaar hebt beleefd! Ga net als ik aan de slag met een mooi fotoboek.

HAPPY FEBRUARY! 

Life is a collection of moments