Home

Kindermusthaves

Back to School met Kinderkleding-tekoop.nl!

Back to School met Kinderkleding-tekoop.nl!
02 september Hippe & Trendy Kinderkleding

Hállo nieuw schooljaar! Hadden jullie kids er weer een beetje zin in? Maak het dan nog leuker voor ze door allerlei toffe nieuwe kledingmusthaves te scoren bij: Kinderkleding-tekoop.nl! Een plek waar je álles kunt vinden. Bij Kinderkleding-tekoop.nl vind je kinderkleding voor alle leeftijden: stoer, schattig en stylish! De nieuwste collecties kinderkleding, babykleding en kinderschoenen van alle topmerken. Kortom, de webshop die jou helpt bij het samenstellen van dé outfits die jou en je kindje(s) hele hippe schooldagen gaat bezorgen!


Klik op de foto! 

Klik op de foto! 

We maken lekker een rondje door de shop en beginnen bij de meiden, die weten vaak al zo goed wat ze willen als het om kleding gaat. Het moet uiteraard lekker zitten, maar ze willen er vooral stylish bijlopen. Kijk voor jouw mini-me daarom eens naar het kledingmerk ‘FLO’: ongecompliceerd, eigenzinnig en heerlijk comfortabel. Wij zijn verliefd op de rokjes, stippen, glitterdraad of dierenrpint...allemaal even leuk! Ook eye-catchers zijn de shiny leggings!  Dit label is sportief, maar toch ook girly en met hier en daar een lief accentje. Overigens hebben ze ook heel veel tofs voor de jongens!Klik op de foto! 

Dan de stoere boys! Wij worden tegenwoordig zo blij tijdens het shoppen voor de jongens! Bijvoorbeeld als we kijken bij B Nosy, het spijkerjasje met borg aan de binnenkant is zo leuk en zit heerlijk en in de groene broek steelt jouw kleine man de show. Ook Little Indians is te gek voor de jongetjes, de 'Rainbow' sweater heeft een mooie ecru kleur en voelt enorm comfy aan. Tot slot scoren de items van Z8 altijd veel punten bij ons. De rood/wit/groene sweater en het grijze broekje van joggingstof zijn echte musthaves.  


Klik op de foto voor het jack! 

Klik op de foto voor de jogg! 

Ons favo label? Voor de meisjes willen wij alles wel hebben van B Nosy, héél lastig kiezen! Voor de jongetjes scoren wij altijd bij Z8 en Tumble 'n Dry, bij deze merken kun je zo gemakkelijk de meest leuke sets samenstellen!


Klik op de foto voor de Z8 collectie! 

Klik op de foto voor de jogg! 


Klik op de foto voor de legging! en check de linkjes onderaan de tekst van de andere items van deze foto! 

Conclusie, gauw een bezoekje brengen aan Kinderkleding-tekoop.nl!

HAPPY SCHOOLYEAR!