Kindermusthaves

Black Friday bij Hamamdoeken.com!

Black Friday bij Hamamdoeken.com!
16 november Over Hamamdoeken.com

Yeah, Black Friday komt er weer aan! En wij zijn er als de kippen bij om de leukste webshops uit te lichten waar je met een fijne korting kunt shoppen. Vandaag zetten we in de spotlights: Hamamdoeken.com! In deze online store vind je een unieke collectie van hamamdoeken, badjassen en saunawear met de WAUW factor! We hebben van de zomer al de strandponcho's bij jullie onder de aandacht gebracht en vandaag richten we ons op de badjassen van hoge kwaliteit en geschikt voor elk seizoen.(Klik op de foto)

Met Sinterklaas en Kerst in aantocht, ben jij vast net als wij op zoek naar originele cadeautips. Wij vinden een hamam badjas het perfecte cadeau voor onder de kerstboom. Zowel voor jouw kindje als voor jezelf. De hamam kinderbadjas voelt mega zacht aan en heeft een fijne badstof van binnen. De kleurtjes zijn ook te gek, de fuchsia kleur is favoriet voor onze meiden. Wanneer we ze gebruiken? Na de zwemles bijvoorbeeld, want hij is super snel droog. En elke ochtend trekken we de badjas even snel bij de kleintjes aan als ze wakker worden en gaan ontbijten. Wil je het cadeau wat persoonlijker maken? Laat de basjassen dan bedrukken met de naam van je zoon of dochter. Zelfs de geboortedatum kan erbij! (Klik op de foto)

Maar ook deze mama's hebben een fantastisch exemplaar in de kast hangen. Nu de verwarming een standje lager staat ;-), is een warme badjas geen overbodige luxe. En wat is er leuker dan twinnen met je kleintje? Zelf heb ik gekozen voor de "rose pink", ik hou van die zachte roze kleur en vind het ook een grote pré dat het mooi in mijn badkamer hangt. Die is er trouwens ook in een super stijlvol (twinning) kort model met capuchon. Ideaal als je je haar hebt gewassen. De hamam badjassen zijn heel licht en dus perfect om mee op reis te nemen. 


(Klik op de foto)

Black Friday

Vanaf 16 november tot en met vrijdag 25 november vind je elke dag een leuke aanbieding op de website. Op vrijdag 25 november (Black Friday!) sluit Hamamdoeken.com af met een knaller. Goed in de gaten houden dus! 

Winactie

TIP: er loopt in samenwerking met Hamamdoeken.com gedurende 24 uur een leuke winactie op onze Instagram pagina. Je maakt kans op het winnen van de twinning badjassen. 

What to do?

- volg @hamamdoeken_com en @kindermusthaves
- like de post
- geef in de comments aan voor welke maten en kleuren je gaat
- delen en taggen = LIEF

Leuk om te weten: niemand verliest, want iedereen die meedoet ontvangt een speciale kortingscode via DM waarmee je tot Black Friday van deze twinning aanbieding kan profiteren.