Home

Kindermusthaves

BLOG: Top 4 Kinderkamer Tips!

BLOG: Top 4 Kinderkamer Tips!
01 november Zoek je leuke en originele inspiratie voor de inrichting van de baby- en kinderkamer? Mooie producten en musthaves die jouw kinderkamer een upgrade geven? Dan ben je vandaag bij Kindermusthaves aan het juiste adres! Wij hebben een top 4 samengesteld van webshops waar je je hart kunt ophalen. Trendy, speels, praktisch en stijlvol, allemaal items voor de kidsroom om het kamertje net die extra 'touch' te geven! Happy shopping! 

Klein en Stoer
Hippe spullen voor baby & kids bij Klein en Stoer
Klein en Stoer heeft een uitgebreide collectie kindermeubels in verschillende stijlen. Strak, altijd vernieuwend en verrassend. Dus ben je op zoek om de kinderkamer te pimpen met hippe accessoires als kussens, vloerkleden en behang? Shop online of bezoek de showroom in Roosendaal. 
https://www.kleinenstoer.nl/


(Klik op de foto om naar de webshop te gaan)

Foxrider
Vintage driewieler voor jonge kinderen
Het doel vanuit Foxrider is om kinderen een tool geven om spelenderwijs te bewegen met de vintage driewieler. Iets wat hen stimuleert om actieve spelletjes te creëren en al hun fantasieën tot leven te laten komen. Made in Belgium sedert 1957, gerestyled in 2017, beschikbaar in 6 kleuren. Hij wordt zowel binnen als buiten gebruikt. Whether little or tall, the Foxrider puts a smile on all. https://www.foxrider.be/


(Klik op de foto om naar de webshop te gaan)

Petite Amélie
Kleine kinderkamer slim en stijlvol inrichten
Indien je niet een te grote kinderkamer hebt, is een peuterbed een uitkomst. Combineer het met slimme opbergmeubels zoals een speelgoedkist of een boekenrek, zet ernaast een leuke tafel met stoeltje. Meer heb je niet nodig om een stijlvolle, gezellige kinderkamer te creëren! https://www.petiteamelie.nl


(Klik op de foto om naar de webshop te gaan)

Kindercompagnie
Ontdek Kindercompagnie: de beste babyzaak van Nederland
Hip, bijzonder en sfeervol. Dat is Kindercompagnie! Een babywinkel die je gezien moet hebben. 
De winkel - van 5.000m2 - is gevestigd in een voormalig klooster en dorpsschool. 
Net zo bijzonder als de locatie is het uitgebreide assortiment meubels en accessoires. 
Met 100 ingericht baby- en kinderkamers is er genoeg keuze! Daarnaast ontwerpen ze ook zelf meubels onder de naam 'KC Exclusief'. Hiermee haal je een unieke kinderkamer in huis! 
https://www.kindercompagnie.nl


(Klik op de foto om naar de webshop te gaan)