Home

Kindermusthaves

Boekentip: De zoete zusjes zoeken een schat!

Boekentip: De zoete zusjes zoeken een schat!
20 mei Wij en onze kids zijn dol op lezen. Lezen is weten zei onze moeder vroeger altijd. 
Zelfs als we laat thuis komen van een feestje o.i.d. krijg ik Julie niet in bed zonder eerst een verhaaltje voor te lezen. Het zit zo in haar systeem om voor het slapen gaan een boekje te lezen. Ik doe dit dan ook (bijna altijd ;-)) met veel plezier. 
Luca heeft inmiddels groep 3 aangetikt en hij leest sinds een half jaar zelf. Wauw nooit geweten dat leren lezen zo snel gaat bij kinderen en mooi om te zien dat hij nu zijn jongere broer voor leest voor het naar bed gaan. 

Wij werden getipt door Kosmos uitgevers over het nieuwe boek van de Zoete Zusjes. Ook wel bekend van het grote Youtube kanaal en Instagram account.
Het boek 'De zoete zusjes zoeken een schat' is inmiddels al meerdere malen voorgelezen en helemaal goedgekeurd door de kiddo's.Hanneke de Zoete vertelt in 'De zoete zusjes zoeken een schat' hoe Saar en Janna op avontuur gaan om een schat te vinden. Ze zien het al helemaal zitten, want terwijl ze aan het zoeken zijn bedenken ze wat ze allemaal zullen doen als ze rijk zijn. Wonen in een kasteel, een eigen frietkraam, en een zwembad! Maar schatzoeken is nog helemaal niet zo makkelijk als het lijkt..Het is een aanrader om voor te lezen vanaf 4 jaar of voor kinderen vanaf 7 jaar die lekker zelf willen lezen. Leuk om te weten: de uitvoering van dit voorleesboek is al een schat op zich: mooi gebonden, vrolijk ge├»llustreerd door Iris Boter en van de glitters op de omslag word je mega happy.