Kindermusthaves

Bundel jouw vakantiefoto's in een prachtig fotoboek!

Bundel jouw vakantiefoto's in een prachtig fotoboek!
20 augustus
Let op: met de code KINDERMUSTHAVES krijg je nu 40% korting op fotoboeken + 20% korting op alle overige categorieën. EN...er loopt een leuke winactie op onze Instagrampagina waarbij je 2x een shoptegoed van EUR 50,00 kunt winnen!

- KLIK - En daar werd weer een prachtig moment vastgelegd met mijn fotocamera. De afgelopen weken hebben mijn gezin en ik een fantastische rondreis door Bali gemaakt, wat een geweldige vakantie hebben wij achter de rug! Eenmaal thuis kan ik niet wachten om alle foto's terug te kijken en de herinneringen weer tot leven te wekken. Sophie op een olifant, Sam met een aap op zijn schouder en Luca die tussen de schildpadden zwemt. Zoveel onvergetelijke momenten, dus ga ik vandaag met heel veel enthousiasme een uniek fotoboek maken, passend bij mijn persoonlijkheid en stijl. 

Hoe heerlijk is het om met dit regenachtige weer achter de computer te duiken en in gedachten weer terug te gaan naar die zonnige, warme plekken waar we zoveel tofs hebben beleefd. Ik besluit mijn fotoboek te ontwerpen bij smartphoto, dat doe je hier namelijk binnen een handomdraai en ik hou ervan om snel en gemakkelijk een fotoboek in elkaar te zetten. Smartphoto heeft een online fotoprogramma waarin je je boek naar eigen wens kunt samenstellen. Denk aan het formaat, het soort kaft en het design. Lekker creatief aan de slag dus! Zij staan daarnaast bekend om hun snelle levering en hoge kwaliteit fotoproducten en dat vind ik bij foto's wel heel belangrijk. 

Ik besluit te kiezen voor een vierkant boek in maat L met een fotocover en een harde kaft. Vanuit daar ga ik van start! Ik maak op mijn telefoon eerst een mapje aan met daarin alle vakantiefoto's die ik in mijn fotoboek wil terugzien, het zijn er zoveel en op deze manier kan ik alvast een selectie maken. Vervolgens maak ik een keuze voor de hoofdfoto en in het boek zelf probeer ik een volgorde qua belevenissen aan te houden. Een soort tijdlijn! Je kunt kiezen voor een bepaald design en dan heeft elke pagina al een achtergrond erin staan (denk aan het thema verjaardag), maar je kunt ook helemaal zelf ontwerpen. Verder is het een kwestie van het boek vullen met jouw foto's en er indien en waar wenselijk er passende teksten bijschrijven. Er is genoeg ruimte voor al je foto's en verhalen!
Omdat ik het leuk vind ook wat cadeautjes weg te geven aan opa & oma, maak ik voor hun een vrolijk fotoboek van de kleinkinderen op vakantie. Hiervoor kies is maat M en al snel verzamel ik de liefste foto's in het boek. Sophie aan een veel te groot ijsje in Ubud, Loulou in haar lieve badpakje in Frankrijk en de boys voetballend op het strand. Wat zijn foto's toch altijd dierbaar! Ik besluit mijn lievelingsfoto in een gaaf fotoblok te plaatsen, een stralend middelpunt. Leuk om te vullen met zand of bijvoorbeeld met glitters. Een super sprankelend cadeautje! 
Op het laatste moment bestel ik nog wat losse foto's, die zet ik in de kast of op de kinderkamers. Een stapeltje foto's in huis is altijd gezellig om er even bij te pakken. Tip: ze hebben bij smartphoto een mooie design fotohouder in de webshop staan, perfecte decoratie voor dat kale plekje in huis. Hebben we je kunnen inspireren en heb je ook zin om wat unieks te gaan doen met al die stralende vakantiefoto's? Begin dan direct en voor je het weet ontvang je de door jouw gemaakte fotoproducten thuis! 

Have fun! XOXO