Kindermusthaves

Cadeautjes scoren voor onze kinderen!

Cadeautjes scoren voor onze kinderen!
12 januari Happy New Year lieve allemaal! Dat het jaar maar mooi van start mag zijn gegaan met een gezellige jaarwisseling. Ons jaar 2024 is alweer gevuld met goede voornemens, met toffe plannen en fijne dromen. Wij kijken ernaar uit Kindermusthaves verder te laten shinen en groeien en laten onze creativiteit en ambities momenteel de vrije loop. Kom maar op 2024, we are ready to rock you! 

Wij starten een nieuw jaar altijd heel gezellig, want twee van onze kinderen vieren in januari hun verjaardag. Na alle party's in de decembermaand gaan we hier thuis dus gewoon nog even door en eigenlijk is dat wel mega leuk. Het fleurt die saaie, donkere maand lekker een beetje op! Enige uitdaging is altijd een beetje het verlanglijstje, want Sam en Loulou zijn stiekem al behoorlijk verwend door de Sint en de Kerstman. Toch hebben we weer wat unieke cadeau inspiratie te delen, lees je mee?

De "place to be" voor kinderspeelgoed is toch wel HEMA, een van onze favoriete winkels. En velen delen die mening met ons. Op zoek gaan naar het perfecte cadeau voor jouw kinderen kan een enorme uitdaging zijn, zeker als de decembermaand net achter de rug is. Hoe heerlijk als wij jou daarbij helpen? Cadeautjes shoppen bij de HEMA dus! Kinderkleding, speelgoed, teken- en knutselspullen, je vindt het hier allemaal en daarnaast staat het assortiment bekend om hun mooie producten tegen betaalbare prijzen. We love it! 

Goed, dit is dus de plek bij uitstek om voor onze prins en prinses een origineel presentje te scoren. We kijken eerst bij het speelgoed en zien daar te leuke verkleedkleding, de verkleedset astronaut of de verkleedpak dokter is een knaller voor Sam, die is dol op rollenspellen. Naast verkleden is hij ook gek op knutselen, dus de textiel markers, waterverf en foamstickers staan ook hoog op het verlanglijstje. Net als 1 van de toffe kleurboeken! Super handig is dat je bij HEMA op leeftijd kunt zoeken, zo voorkom je dat je cadeautje helemaal niet geschikt is voor de jarige. Lou is fan van het houten speelgoed, denk aan een houten taart, boodschappenmand of dokters koffer. Ook puzzelen doet zij heel graag en we komen veel houten muziekinstrumenten tegen. Haar favoriet? Het keukentje van hout, die kan dan mooi aangevuld worden met alle items die daarbij passen. Beide kids zijn idolaat van zachte knuffels en laat de (online) winkel hier nou vol mee hangen. Van een Nijntje knuffel tot Takkie en andere pluche dieren, de 1 is nog schattiger dan de ander. Helemaal hot op dit moment is een squeezie en we spotten hier mega grappige exemplaren. Ik denk dat ik voor het roze varken ga terwijl mijn zus haar voorkeur voor haar dochter uitgaat naar de zeester. Beide hebben een heel hoog knuffelgehalte! Tot slot scoor ik voor Sam ook nog wat tofs bij de jongenskleding, hij kan nog nog wel een fijne sweatbroek of stoere jeans gebruiken. En zeker op zijn verjaardag is zijn look natuurlijk super belangrijk! De skinny denim van joggingstof voelt lekker comfortabel aan en is perfect voor zo'n beweeglijk mannetje. En ook de hippe cargobroeken vallen bij al onze kinderen in de smaak. Een coole sweater erop, bij voorkeur met capuchon, en de outfit is een match. Ohlala, we zien zelfs tuinbroeken! Daar gaan de modehartjes van deze mama's sneller van kloppen. 

Kortom, bij HEMA vind je eigenlijk alles waar je naar op zoek bent! Wij shoppen nog lekker even verder.

Happy January!