Kindermusthaves

Dé duurzame en hippe speelgoedwinkel Kiddeaus!

Dé duurzame en hippe speelgoedwinkel Kiddeaus!
29 juni Houten speelgoed dat de fantasie prikkelt

Speelgoed, ons huis ligt er vol mee! En elke verjaardag komt daar weer iets bij. Zo zonde vind ik het als speelgoed in de hoek gelegd wordt en er amper naar wordt omgekeken, dus maak ik altijd heel bewust (samen met mijn kinderen) de verlanglijstjes. Zelf vind ik het ook het leukste om écht iets aan de jarige te geven waar hij of zij wat aan heeft. Daarom ben ik erg blij met de ontdekking van Kiddeaus: de duurzame speelgoedwinkel vol met houten speelgoed dat de fantasie prikkelt. 

Ik vind het belangrijk dat mijn zoontjes en dochter hun fantasie kwijt kunnen tijdens het spelen. Dat het past bij hun leeftijd en dat ze er lekker actief mee spelen. Met veel speelgoed dat je tegenkomt kun je maar op 1 manier spelen, zonde van de verbeeldingskracht van jouw kindje natuurlijk. Persoonlijk vind ik het altijd geweldig als Sam de meest originele verhalen bedenkt bij hetgeen waar hij mee aan het spelen is. Shoppen bij Kiddeaus dus! Kiddeaus is opgericht door Esther, mama van maar liefst 5 kinderen en daardoor heel ervaren in weten welk speelgoed het beste aanslaat! Haar kids zijn kritische speelgoedtesters en helpen hun mama graag de juiste keuzes te maken aangaande het assortiment, dat zich contant uitbreidt en vernieuwt. Bewust kiest Esther voor producten die bijdragen aan een betere wereld, speelgoed dat het milieu minder belast, lang meegaat en veilig is om mee te spelen. Items die kinderen stimuleren tot het ontdekken van mogelijkheden....we love it! 

Laten we beginnen bij de 'rollenspellen', een rollenspel spelen is goed voor de ontwikkeling van jouw kleintje en ze vinden het altijd leuk om te doen! Denk bijvoorbeeld aan een houten werkbank of gereedschapskist, perfect voor de kleine klusser in huis. Zagen, schroeven en de hamer gebruiken, jouw zoon of dochter leert zo spelenderwijs om oplossingsgericht te denken. Ook fantastisch vind ik alles voor de houten speelgoedkeuken, hier is Sophie dol op. De keukenmixer, houten taart of het broodplankje met houten boterhammen, welke verhaallijn gaat jouw kind erbij bedenken?
Luca wilde vroeger dokter worden en was zodoende altijd druk in de weer met zijn eigen doktersset. De houten doktersset van Wonderworld was een perfect cadeau voor hem geweest. Naar de hartslag van papa luisteren of de bloeddruk opnemen bij mama, hij zou eruit zien als een echte arts. Julie is meer van het tuttebellen en op haar verlanglijstje prijkt de houten make-up set: lippenstift, oogschaduw, blush en nagellak...je zou maar een fotoshoot op de planning hebben staan!?
Je ziet het, er zijn super veel leuke verhalen te bedenken rondom al dit geweldige speelgoed. En er is nog veel meer! Een houten pizza oven, gereedschapsgordel of boerderij dieren. Allemaal te gekke cadeautjes! Leuk om te weten: Esther gaat een switch maken met Kiddeaus, er worden sinds kort naast duurzame producten ook hippe producten aan de webshop toegevoegd. Denk aan drinkflessen en zonnebrillen. Wij zijn op slag verliefd op de zonnebrillen in de vorm van een bloem of beer, we zien zelfs een musthave met leopard. De drinkflessen zijn dé tip voor het nieuwe schooljaar! Gauw verder kijken dus en dat doe je HIER