Kindermusthaves

De hippe kinderbrillen van Junior & Junior!

De hippe kinderbrillen van Junior & Junior!
27 september It's so good to SEE you...

Oooh, we worden zo blij van deze tip! Wanneer je te horen krijgt dat het zicht van je kindje niet helemaal in orde is en je zoon of dochter een brilletje nodig gaat hebben...moet je als mama waarschijnlijk toch even slikken. Want er zijn toch helemaal geen hippe kinderbrillen te vinden? Wel dus! Wij hebben ze gespot: toffe, stijlvolle exemplaren van JUNIOR & JUNIOR! Sterk, duurzaam en een eye-catcher voor de knappe kindergezichtjes. 


(Klik op de foto)

In de meeste optiekwinkels is het lastig slagen. Weinig keuze en de collecties zijn niet echt vernieuwend. Junior & Junior vond dat dit anders kon, zij vinden namelijk dat alle kids recht hebben op een toffe bril! En dat kunnen wij alleen maar beamen. De collectie van dit leuke merk is 100% ontworpen voor kinderen, je vindt hier mooie mini-me monturen, maar ook stoere brillen die tegen een stootje kunnen. Allemaal even stylish & made to love! En weet je wat fijn is? Je mag bij Junior & Junior gewoon lekker vrijblijvend 4 brillen thuis passen. Stel zelf je box samen uit de constant vernieuwde collectie kinderbrillen, maak een feest van het passen en neem je tijd. Je mag de brillen 5 dagen houden. Bye bye stress! 

Tijd om een rondje te maken door de online winkel! Allereerst is het leuk om te weten dat alle brillen door Junior & Junior zelf ontworpen worden. Met liefde! We beginnen bij de meisjesbrillen, subtiel of opvallend...je vindt het hier allemaal. Ons oog valt gelijk op Phoenix, deze pilotenbril met een girly touch is lief en stoer tegelijk! Ook Sydney trekt onze aandacht, elegant met een girly touch. Classic cool met shiny details. Eye candy! 


(Klik op de foto)

Door naar de jongensbrillen, van pilotenbril tot chunky montuur! Onze favoriet is Arizona, de bril van de supersterren. Van Michael Jackson tot Angelina Jolie, deze bril is een icoon. Lekker licht van gewicht, dus zit heerlijk. De aller stoerste bril? Dat is Lyon, stoere naam ook al. Een zwart montuur met marble effect...killer glasses! Kenmerkend voor alle exemplaren is in elk geval het hoge 'fashiongehalte' met een chique of stoere touch en subtiele details. 


(Klik op de foto)

Naast stoere kinderbrillen met glazen op sterkte, kun je hier ook terecht voor een te gekke zonnebril of beeldschermbril met blauw licht filter en leuke accessoires. Alle brillen hebben overigens zachte eartips, dat zit fijn en zorgt ervoor dat de bril gemakkelijk bijgesteld kan worden. 

Kortom, snel een bezoekje aan Junior & Junior brengen en scoor de bril van je zoon of dochters dromen! En WoW; je hebt al een complete bril voor 159 euro inclusief verdunde glazen op sterkte inclusief alle coatings die je voor jouw kind wilt!

TIP: volg ze op Insta!  #juniorandjunioreyewear 

Junior & Junior: oersterk, duurzaam waar mogelijk en made to last! 


(Klik op de foto)

Credits fotografie: Alek Bruessing | Marthe Hennink