Kindermusthaves

De hockeysokken om in te schitteren!

De hockeysokken om in te schitteren!
22 augustus Ohlala, hier is helaas de laatste week van de zomervakantie alweer aangebroken en dat betekent dat we straks allemaal weer volop aan de bak moeten. Op tijd opstaan, huiswerk maken en het gezonde ritme oppakken. Ik vind dat altijd een beetje lastig, maar als ik er eenmaal weer inzit is het ook gauw weer prima. Wat ook weer lekker gaat beginnen, is het nieuwe sportseizoen van de kids. En daar hebben we allemaal onwijs veel zin in! Sam en Luca kijken uit naar hun eerste voetbaltraining en Julie en Loulou kunnen niet wachten om de hockeystick erbij te gaan pakken.
Uiteraard willen ze allemaal stuk voor stuk goed presteren op dat veld, maar minstens net zo belangrijk vinden ze het om te shinen aan die bal. De meiden net wat meer dan de jongens, maar dat ze zich steeds meer gaan bemoeien met hun outfits is een ding dat zeker is. Wij werden dan ook mega enthousiast toen we het merk PINDAHS ontdekten, hier vind je DE hockeysokken voor iedereen die wil schitteren op het veld. Wat de sokken zo uniek maakt? Ze worden gekenmerkt door een subtiel glitterrandje aan de bovenkant, de PINDAHS hockeysocks zijn de enige sokken met glitters!
Juul was uiteraard meteen verkocht en bestelt het liefst voor elke training een ander paar. De eigenaresse van PINDAHS heeft een liefde voor dierenprints, pastelkleuren, glitters en moderne designs en dat is hier duidelijk zichtbaar. Er zijn verschillende collecties in de webshop te vinden, we beginnen bij de Design Collection. Hockeysok Jasmijn is heel populair en wij snappen wel waarom. De combinatie van het leopard design, de goudglitter randen in de boord en de kleur roze is om heel enthousiast van te worden. Het voetbed van alle hockeysokken is gemaakt van polycolon wat ervoor zorgt dat de voeten koel blijven. 
Een andere eye-catcher is Hockeysok Cato, de hardroze boord met goudglitter is een geweldige match met de confetti print in vrolijke pasteltinten. Verder moet je hier echt even kijken naar de sok Olivia, die zal jouw kind ook te gek staan. Gaan we door naar de Uni Color Collection, deze zijn iets rustiger om te zien. Kies je favoriete kleur, bedenk daar een glitterrand bij en jij bent klaar voor de training. Hockeysok Soof in pastelgroen trekt onze aandacht en ook de kleur lila en pastelroze zal veel bekijks trekken. Last but not least: de TIE-DYE hockeysok, die is een partij tof! Kies jouw eigen kleurcombi en maat en de sok wordt met de hand voor je geverfd. Deze sok is booming en dat verbaast ons niks! 
Goed om te weten is dat PINDAHS duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Zo is de verpakking gemaakt van duurzaam en gerecycled materiaal. Bij de aanschaf van een paar hockeysokken ben je dus lief voor jezelf en de natuur. TIP: wil je hele team shinen in deze leukerds? Maak dan gebruik van de teamkorting. 

Shine niet alleen met je prestaties op het veld, maar ook met je outfit! Bestel deze unieke hockeysokken met glitters snel en wees klaar voor het nieuwe seizoen.