Kindermusthaves

De leukste cadeautjes voor de liefste moeder!

De leukste cadeautjes voor de liefste moeder!
01 mei Let op: met de code KINDERMUSTHAVES20 ontvang je nu tot en met 12 mei maar liefst 20% korting op het gehele assortiment. 

MOM a title just above QUEEN
 
Moederdag komt er weer aan en wij als mama's vinden dit stiekem natuurlijk een heerlijke dag ;-) In de watten gelegd worden met een ontbijtje op bed, geknutselde cadeautjes van je kindjes en vooral even de hele dag voelen dat jouw gezin zo blij is met jou als moeder. We love this day! 

Zoek je misschien nog wat cadeautips om subtiel aan je man en kinderen door te kunnen geven of wil je je eigen moeder op een unieke en originele wijze verrassen? Wij hebben vandaag een hele leuke manier gevonden om van deze Moederdag een blijvende herinnering te maken. Maak vandaag kennis met: smartphoto. Hier vind je de leukste cadeautjes voor de liefste moeder! 
 
Maak gepersonaliseerde cadeaus, fotoboeken en nog veel meer bij smartphoto, zij zijn er voor elk bijzonder moment in jouw leven. Een foto zegt tenslotte vaak meer dan 1000 woorden! Moederdag is dus het uitgelezen moment om met een persoonlijk cadeau jouw moeder te laten weten hoeveel je om haar geeft.

Iedereen zal onder de indruk zijn van jouw originele cadeau! Geef bijvoorbeeld een blikje vol liefde, zet een gepersonaliseerd Moederdag ontbijt op tafel of maak een dierbaar fotoboek met jullie mooie herinneringen. Wij delen vandaag onze favoriete smartphoto cadeautips met jullie! 

Met stip op nummer 1 staat de "chocolade met foto", een lekkere boodschap voor jouw dierbare. Deze chocolade met foto is leuk, origineel en lekker. Volledig te personaliseren met eigen foto en wordt geleverd in een mooie, stijlvolle doos. All you need is chocolate! 
Bloemen houden van mensen en mensen houden van bloemen! Daarom vinden wij de bloempot met foto ook een topper van een cadeau! Bloemen fleuren de boel op en maken iedereen vrolijk en helemaal als die persoon deze gepersonaliseerde bloempot cadeau krijgt! Je hebt de keuze uit verschillende designs en de bloempot zal te gek staan in elke kamer in huis. 
Last but not least tippen wij jullie de fan-tas-ti-sche teddy (luier)tas voor mama's. Toon al je liefde en genegenheid met deze superzachte mom bag. De hartverwarmende teddyshopper personaliseer je met jouw boodschap geborduurd op de tas. Alle (baby)spullen passen erin en het is op zeker de zachtste tas die je ooit hebt gevoeld. Dit is een cadeau voor iedereen met een hart van stijl, wij willen deze ook heel graag hebben, hebben, hebben! 
Dit is zomaar een greepje uit de collectie, maar bezoek voor nog meer inspiratie zeker de Moederdag shop!

HAPPY MOTHER'S DAY!