Kindermusthaves

De leukste drinkflessen voor jouw kindje!

De leukste drinkflessen voor jouw kindje!
05 juni Let op: bij aankoop van 2 drinkflessen is de verzending gratis! 

It's summertime! En dat betekent warm weer en...veel drinken! Vooral bij de kids moet daar echt goed opgelet worden, zij spelen en razen maar door en voldoende drinken is dan zo belangrijk. Met het oog op de zomervakantie en straks het nieuwe schooljaar, hebben wij dan ook een passende en leuke tip voor jullie! Wij zetten vandaag in de spotlights: de drinkflessen van IZY kids, gespot in de vrolijke webshop "Kiddeaus". 


Klik op de foto

Kiddeaus is de webshop in eerlijk, veilig en duurzaam speelgoed, waarbij het assortiment zorgvuldig wordt geselecteerd. Producten die bijdragen aan een betere wereld, dat klinkt ons als muziek in de oren. Wij hebben deze leuke webshop al vaker getipt op Kindermusthaves en nu willen wij jullie deze unieke (thermos) drinkflessen niet onthouden. Niet alleen handig voor school, maar ook voor een dagje strand of die lange autorit naar het zuiden! (Klik op de foto)

Deze IZY kids thermosfles houdt het drinken van jouw kindje 24 uur koud of 12 uur warm. Daarnaast is hij 100% lekvrij (mega belangrijk vind ik dat) en in verschillende te leuke uitvoeringen verkrijgbaar. Denk aan een roze fles met flamingo's, een groene fles vol met superhelden of een blauw exemplaar met piraten. En weet je wat het helemaal tof maakt? Je kunt de flessen helemaal zelf personaliseren met de bijgeleverde stickers, hij wordt namelijk kaal geleverd en is dus naar eigen wens samen te stellen. Ook kun je kiezen bij het afronden van de bestelling om een naam op de fles te drukken (extra kosten 7,50). (Klik op de foto)

Deze IZY Kids thermosfles is dus niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven! Wat een origineel cadeautje heb je hiermee te pakken. 

Bestel hem HIER