Kindermusthaves

De leukste hamamdoeken en strandponcho's voor kids!

De leukste hamamdoeken en strandponcho's voor kids!
27 juni Je vindt de strandponcho's voor kinderen HIER!

Hello Summer! Joehoe, het warme weer komt eraan en de zomerkriebels vliegen ons om de oren. De kledingkasten van de kids zijn al zomer-proof, maar voor een echte, lekkere stranddag, kunnen we nog wel wat musthaves gebruiken! Dus brengen wij gauw een bezoekje aan Hamamdoeken.com, hier vind je namelijk strandponcho's, hamamdoeken en badjassen met de WAUW factor voor jouw prinsje of prinsesje. Let's go shopping! (Klik op de foto)

Wij focussen ons vandaag op de kids, we zien zoveel leuks. Laten we beginnen bij de kinder strandponcho's van Lalay, bij ons zwaar favoriet. Deze handdoeken met mouwen trek je gemakkelijk aan na een duik in de zee of het zwembad en het droogt de huid van je kindje mega snel op. Luca, Sam & Sophie vinden ze heel lekker zitten, aangezien ze super dun en licht aanvoelen, deze liggen dus straks als eerste in de koffer! Welke we het leukste vinden? Voor Soof ga ik voor de 'natural mustard yellow' en de boys krijgen een navy kleur. Cool! Leuk om te weten is dat de poncho's nu ook voor de mama's en papa's te scoren zijn, zo kun je dus twinnen met je kids. (Klik op de foto)

Vervolgens valt ons oog op de hamam badjas Sun kids, een badjas komt altijd van pas. Julie vindt het bijvoorbeeld heerlijk om na de zwemles haar badjas aan te trekken en vooral die capuchon vindt ze fijn. Wij staan deze vakantie op een camping in Frankrijk en dan is dit item natuurlijk ook echt ideaal, na het douchen of op het strand. We zien prachtige kleuren voorbij komen, de melon, petrol of bordeaux. Love it!


(Klik op de foto)

Kortom, bij Hamamdoeken moet je deze zomer zijn. TIP: er loopt nu een leuke winactie op onze Instagram pagina. Wij mogen 1 van onze favoriete poncho's weggeven! Snel meedoen dus.(Klik op de foto)

GOODLUCK!