Kindermusthaves

Dé leukste hockeysokken voor kids!

Dé leukste hockeysokken voor kids!
05 juni Hockeysokken met glitters...wie wil dat nou niet? Onze meiden willen in elk geval niks liever, dus daarom zijn wij razend enthousiast over PINDAHS! We hebben dit vrolijke en frisse merk al eerder in de spotlights gezet op Kindermusthaves, maar ook deze nieuwe collectie verdient weer een plekje op de pagina. Sport is een belangrijk onderdeel in onze gezinnen en wij combineren dat uiteraard graag met toffe fashion!
Als je er leuk uitziet, voel je je vaak net wat zelfverzekerder en natuurlijk heeft dat zijn weerslag op de sportprestaties. PINDAHS is dan ook opgericht vanuit de gedachte dat iedereen het verdient om te shinen op het hockeyveld. Door de prestaties én door de looks! Wij hebben zelf altijd beide op hockey gezeten en weten dat een fijne outfit het fanatisme aanwakkert. Deze unieke hockeysokken vallen bij ons dus ook direct in de smaak! 
Wat maak de sokken zo uniek? De sokken van PINDAHS worden gekenmerkt door een subtiel glitterrandje. Daarnaast hebben ze allemaal frisse kleuren en toffe prints. Ook een effen model is mogelijk trouwens. Naast leuke sokken, is het ook belangrijk dat ze lekker zitten. Daarom wordt er alleen gebruik gemaakt van de beste nylongarens met extra elasticiteit en is het voetbed gemaakt van Polycolon. Dit houdt de voetjes koel tijdens het rennen over het veld! Leuk om te weten: er zijn nu ook de 2 coole modellen voor de boys! Hockeysokken zonder glitterrandje dus ;-) Daar was heel veel vraag naar en zo ontstond model Julian en model Mels. Perfect voor mijn jongens! Last but not least staat bij PINDAHS duurzaamheid hoog in het vaandel. Hun product is volledig geproduceerd in Nederland en ze worden verpakt in duurzame doosjes van gerecycled karton. En daar zijn zij trots op!