Kindermusthaves

De leukste klassenuitjes

De leukste klassenuitjes
04 augustus Klassenuitjes zijn echt super leuk! Ze zorgen ervoor dat de klas beter met elkaar verbonden raakt en iedereen even kan ontsnappen aan de dagelijkse routine. Tijdens zo'n uitje hoef je je geen zorgen te maken over huiswerk of schoolwerk voor de volgende dag. Gewoon lekker genieten! Meestal heb je maar één keer per jaar zo'n uitje, soms zelfs helemaal niet. Daarom is het extra belangrijk om er dit jaar iets geweldigs en onvergetelijks van te maken! Sta jij op het punt om een klassenuitje te organiseren? Misschien is een klassenuitje met sharpevents.nl een goed idee om te overwegen. Zij hebben de allerbeste uitjes voor je samengesteld, dus het wordt zeker een dag om nooit te vergeten. Hier zijn 5 ideeën!

Strand rugby

De eerste activiteit is strand rugby. Strand rugby is een soort rugby dat op het zand wordt gespeeld. Er zijn geen vaste regels voor dit spel, zoals bij beachsoccer en beachvolleybal. Het veld kan verschillende maten hebben, meestal tussen de 30 en 50 meter lang en 20 tot 35 meter breed. Het spel wordt gespeeld door twee teams, met 4 of 7 spelers in elk team. Ze gebruiken een gewone rugbybal, meestal iets kleiner dan de normale maat. Het is echt een geweldige activiteit om met de klas te spelen. Goed insmeren en gaan met die banaan!

Bubbelbal

Bubbelbal is een mix van beuken, stoten en je tegenstanders te grazen nemen. Sommigen noemen het Battle Balls. Bij bubbelbal dragen spelers opblaasbare pakken waardoor ze tegen elkaar kunnen stuiteren en op de grond kunnen vallen zonder zich pijn te doen. Het doel is om te scoren, maar let op. Ondertussen wordt je van alle kanten besprongen. Je kunt bubbelbal spelen op het strand en het is echt een activiteit waar kinderen zich helemaal uit kunnen leven.

Voetdarts

Heb je ooit gehoord van voetdarts? Het is een spel waarbij je voetbal en darts combineert. Het doel is om de voetbal met klittenband op een dartbord te schieten. Je krijgt punten waarde bal aan het bord blijft plakken, net zoals bij het gewone darts. Het is een leuke uitdaging voor alle leerlingen tijdens een klassenuitje!

Archery Tags

Waarschijnlijk ken je wel paintballen, maar heb je ooit gehoord van Archery Tags? Het is een vergelijkbaar spel, maar in plaats van verfballetjes gebruik je pijl en boog. Er zijn veel obstakels en bunkers waar je je achter kunt verstoppen. Je kunt dit spel spelen met wel 40 mensen, dus het is perfect voor een uitje met de klas. Wie gaat wie te grazen nemen?

Voetsnooker

Net zoals voetdarts is voetsnooker een spel waarbij je voetbal gebruikt om snooker te spelen. Het doel is eigenlijk hetzelfde als bij normaal snooker op een tafel, maar hier gebruik je een voetbal om de ballen in de gaten te krijgen. Het is echt geweldig om te spelen, omdat je je tegenstanders vanuit de zijlijn kunt afleiden. Het vereist veel concentratie en precisie om te winnen. Zoals je kunt zien, zijn er veel leuke activiteiten die je kunt doen tijdens een klassenuitje. Je kunt er ook een paar combineren voor wat afwisseling. Wat gaan jullie dit jaar doen?