Kindermusthaves

De leukste lunchartikelen voor het nieuwe schooljaar!

De leukste lunchartikelen voor het nieuwe schooljaar!
06 augustus Let op: je ontvangt nu 10% korting met de code "kindermusthaves" op alle schoolspullen (rugzakken en lunchsets)!

Hallo regenachtig Nederland, daar zijn we weer! Wat is het toch altijd een beetje deprimerend thuiskomen in dit weer. Na weken vol zon op het fantastische Bali, sta je in 1 keer weer met beide benen op de grond. Gelukkig hebben de kinderen hier in Den Haag nog 3 weken vakantie en dus plannen we maar wat ochtenden Monkeytown, Jumpsquare en het binnenzwembad in. Het is wat het is! Wat ik dan ook maar gelijk doe als de kids lekker aan het spelen zijn, zijn de voorbereidingen treffen voor het nieuwe schooljaar. En vandaag gaan we "Back to School" met By Bineke!
Deze webshop bezoeken wij eigenlijk altijd aan het einde van de zomervakantie, want hier hebben ze precies die artikelen die je nodig hebt om weer enthousiast aan die eerste schooldag te beginnen. Leuke lunchartikelen bijvoorbeeld! Een broodtrommel, drinkfles of drinkbeker uitzoeken in je lievelingsprint is natuurlijk voor elk kind een feestje. Onze Loulou zal in oktober voor het eerst naar school gaan en zij heeft haar favoriete lunchset al bij elkaar verzameld. Voor de meiden zien we o.a. een print van schattige paarse bloemetjes, mermaid glitters en een populaire tie-dye. Maar toen...viel haar oog op de unicorns en was ze op slag verliefd! 
De handzame broodtrommel met de eenhoorns is het dus geworden voor Lou, standaard geleverd met een bentobox en een vorkje. Er is plek voor 4 boterhammen of 2 boterhammen met wat fruit. Daarbij kun je kiezen voor een bijpassende drinkbeker of drinkfles. Wij hebben altijd een voorkeur voor de drinkfles, maar dat is voor iedereen persoonlijk natuurlijk. Een drinkfles is ideaal voor water en limonade, maar minder geschikt voor melk. Melk drinkt niet zo lekker uit een tuitbeker. Wil je melk mee naar school geven dan kun je beter kiezen voor een beker met draaidop. Extra leuk wordt het als blijkt dat zoveel de fles als de lunchbox kan worden gepersonaliseerd! Een drinkfles en broodtrommel met de naam van je kindje erop dus, hoe tof en makkelijk is dat. Lou kan inmiddels niet wachten om naar school te gaan! Maar je vindt in de webshop niet alleen de Mepal lunchsets die gepersonaliseerd kunnen worden. Ook de populaire Yumboxen zijn te personaliseren. Er zijn overigens nog veel meer te gekke thema's om uit te kiezen! Denk aan een print van balsporten, safari of het circus. Een favoriet van Sam is de trommel met de wilde dieren en Julie gaat voor de flamingo's. Wat een vrolijkheid! Al die schoolspullen horen straks natuurlijk thuis in een hippe rugtas. Een hip rugzak met naam die vind je bij By Bineke zeker! Wij vinden de Trixie rugzakken met naam fan-tas-tisch. Mrs. Unicorn (goede match met de lunchset), Mr. Dog of Mrs. Rabbit. Alleen van de namen krijg je al een vrolijk gevoel. Een perfect schoolvriendje voor jouw zoon of dochter. Maar naast Trixie vind je bij By Bineke op dit moment 9 andere merken met rugzakken. Onder andere de Nederlandse merken Fresk en Sticky Lemon. De rugzakken van deze merken zijn in 2 formaten verkrijgbaar. Ook ideaal voor de wat grotere kids! Wij vinden de Zwaluw en de Lion een lust voor het oog! 
Dit is zomer een greep uit de collectie, maar er is nog veel meer. Neem vooral ook eens een kijkje bij de rugzakken van de merken Kidzroom en Studio Ditte. By Bineke is de "place to be" om met de aller leukste spullen het nieuwe schooljaar in te stappen! En gebruik dan vooral lekker bovenstaande kortingscode. HAPPY SHOPPING!