Kindermusthaves

De leukste pure kinder (speel) make up!

De leukste pure kinder (speel) make up!
15 december Let op: met de code KMH10 ontvang je nu 10% korting op de producten van Klee Naturals. 

Dag Sinterklaasje da-ag da-ag lieve Piet! Jaja, ze hebben het land verlaten en zitten inmiddels op de boot naar Spanje. Dat betekent dat dit heerlijke kinderfeest weer voorbij is en alle kindjes weer rustig kunnen slapen. Voor de mama's houdt het in dit dat ze helemaal los kunnen gaan op de voorbereidingen voor Kerst! Kerstbomen, versieringen en lekkere recepten, we zijn er elk jaar hartstikke druk mee. Maar leuk dat we het vinden! (Klik op de foto)

Aangezien wij het Sinterklaasfeest thuis heel uitgebreid vieren, houden we het met Kerst wat kleiner qua cadeautjes. Toch vinden we het altijd heel gezellig om een paar pakjes onder de boom te leggen en dus zijn we weer op zoek gegaan naar wat originele cadeautips voor de kinderen. We zetten vandaag een super tof merkje in de spotlights die we al eerder op onze blog hebben gedeeld! Maak vandaag op Kindermusthaves kennis met de natuurlijk kinder (speel) make up van Klee Naturals! Deze make up is veilig voor de tere kinderhuid en is bovendien, natuurlijk, biologisch en glutenvrij. Perfect om mee te spelen dus en laten onze meiden Sophie en Loulou nou dol zijn op make uppen! 


(Klik op de foto)

Vooral Sophie is het liefste de hele dag met haar oogschaduw en lipgloss in de weer. Regelmatig komt zij met een knalblauw gezicht en roze lippen tevoorschijn en nageltjes moeten standaard gelakt zijn. Heerlijk zo'n "meisje meisje" in huis, want haar mama houdt er ook wel van! Ik ben wel altijd erg voorzichtig met de make up producten die ik in huis haal, zowel mijn huid als die van Sophie is erg gevoelig en daar kunnen we niet zomaar alles opsmeren. Dat maakt ons dus groot fan van het kindvriendelijke Klee, te koop bij Indisha. De producten van Klee zijn zo puur dat je het zelfs kunt eten! En de verpakkingen zijn zo vrolijk en kleurrijk dat iedereen er blij van wordt. 


(Klik op de foto)

Voor de feestdagen heeft Klee speciale speel make up sets ontworpen die onwijs leuk zijn om als kerstcadeau te verpakken. Zo ligt voor Sophie de Circel of Love set onder de boom te shinen. In deze set zitten maar liefst 11 Klee Naturals bestsellers voor jouw kindje, van compacte oogschaduwen tot afpelbare nagellak op waterbasis. Er zit zelfs een natuurlijke parfumroller bij! Voor Lou kiezen we de Ring Of Cheer, met de glittergel en leuke kleurtjes van deze set voeg je gegarandeerd vrolijkheid toe aan Kerst. Laat liefde zien deze feestdagen! 


(Klik op de foto)

Kortom, de kinder make up van Klee Naturals dat alleen bestaat uit pure, verzorgende ingrediënten voor de huid is het perfecte cadeau voor onder de kerstboom!

MERRY CHRISTMAS!