Kindermusthaves

De leukste thermoboots van Enfant!

De leukste thermoboots van Enfant!
16 oktober Autumn is here

Het regent, het regent...de voetjes worden nat! Tijd voor lieve, leuke regenlaarzen dus. En dan bij voorkeur lekker gevoerd, zodat de voetjes van jouw kindje ook nog eens droog en warm blijven. Daarom brengen wij vandaag vol enthousiasme een bezoekje aan Samsam Kinderschoenen enzo, dé kinderschoenenwinkel die je moet leren kennen! Niet alleen hebben zij een uitgebreide en overzichtelijke webshop, maar zij bezitten ook een te gekke "stenen" winkel in Helmond. Hip, vernieuwend en voor ieder wat wils! (Klik op de foto)

Samsam Kinderschoenen enzo is opgericht door Joke en Hendrien en zij runnen de boel met heel veel passie en plezier. De kindercollectie start vanaf maat 17, de kleine babyvoetjes, en gaat door tot en met maat 41 voor de wat grotere kindervoeten. Zoals ik al aangaf, zijn wij vandaag specifiek op zoek naar gevoerde regenlaarzen en dan wel van het merk Enfant. Waarschijnlijk ken je de Enfant regenlaarzen inmiddels wel, dit merk staat namelijk al jaren aan de top in de wereld van kinderschoenen. En wij snappen wel waarom! (Klik op de foto)

De bekende thermolaarsjes van Enfant zijn niet alleen in de meest geweldige printjes en kleuren verkrijgbaar, maar ook van de beste kwaliteit én verantwoord geproduceerd. Uiteraard zijn ze waterdicht, maar daarnaast ook gevoerd met 90% wol. Super zacht en warm aan die schattige voetjes dus! Tijd om over het uiterlijk van deze musthaves te gaan praten ;-), want hoe donker het weer deze herfst en winter ook is...shinen doen ze. Bijvoorbeeld de nieuwste aanwinsten van Sophie met hippe bloemenprint. De kleur is zo mooi en de vacht erin zo fijn, ze trekt ze nooit meer uit! (Klik op de foto)

Maar ook de print van Loulou is te gek, de "Portobella's" zijn nieuw in het assortiment en dat worden zeker hardlopers. Er wordt overigens altijd geadviseerd om 1 maatje groter te bestellen, dus hou daar eventjes rekening mee. Voor de boys vind ik de camouflage print fantastisch, super cool om mee door de regen te stampen. Sam trok deze altijd heel graag aan naar school. Heb je liever ongevoerde regenlaarzen? Dat kan ook! Enfant heeft een aantal hele leuke kleurtjes zonder de wol van binnen. Voor Luca heb ik de donkerblauwe klaarstaan, die heeft ze liever zonder voering. En oh ja, de regenlaarsjes met luipaardprint zijn ook elk jaar extreem populair, met als de items met glitters. Een droom voor de meiden!Last but not least, er zijn dit seizoen ook lage modellen te scoren. 


(Klik op de foto)

Dus hippe mama's, gauw bestellen die Enfant thermoboots! En dan duimen voor een heerlijke koude winter met warme voeten. 


(Klik op de foto)