Kindermusthaves

De leukste uitdeelcadeautjes voor jouw kind!

De leukste uitdeelcadeautjes voor jouw kind!
09 maart TIP: er loopt een te gekke winactie op onze Instagram pagina waarbij je een shoptegoed van EUR 50,00 kunt winnen en met de code KINDERMUSTHAVES20 ontvang je 20% korting op artikelen uit de gehele webshop tm eind maart. 

Happy Birthday to YOU! Yeah, je zoon of dochter is jarig en wat maak je er weer een feest van. Het blijft toch altijd bijzonder, de geboortedag van jouw kindje. Even terugdenken aan hoe het er die dag van de bevalling allemaal aan toe ging, foto's van de eerste dagen van jouw wondertje opzoeken en je vooral heel hard afvragen waarom de tijd zo snel gaat? En oh ja, misschien toch nog maar 1x een broertje of zusje voor de rest erbij? Geen hoger "cuteness alert" natuurlijk dan wanneer je de babyfoto's van je prinsje of prinsesje terugkijkt. Anyway, terug naar die kinderverjaardag. Het is namelijk inmiddels een paar jaar later en jouw baby zit alweer met veel plezier op het kinderdagverblijf of op de basisschool. En wat vind je dan op jouw verjaardag het aller leukste om te doen? Trakteren natuurlijk! Mijn kinderen liggen altijd wakker van enthousiasme: welk thema willen ze kiezen, zal iedereen wel op school zijn die dag en ze mogen bij ons op school nog steeds met een verjaardagskaart langs alle juffen en meesters. Nostalgie... Je vindt het daarom waarschijnlijk net als wij erg leuk om een originele kindertraktatie te bedenken en daar leuke uitdeelcadeautjes aan toe te voegen voor jouw jarige Jobje! 
Wij tippen jullie vandaag de place to be voor het vinden van traktaties voor een verjaardag, namelijk smartphoto. In deze creatieve webshop zijn wij helemaal los gegaan voor de birthday van Julie. Heel blij werd zij van de vrolijke snoepketting met houten label eraan, hier kun je de naam of datum van het kindje op graveren en een passend symbool. Dat wordt smullen! Altijd een succes is een bellenblaas, toffe combi met de snoepketting. In de dop van de bellenblaas zit een grappig spelletje en natuurlijk beplak je het cadeautje met een sticker waarop de jarig aan het shinen is! Tip: nieuw in het assortiment zijn de gepersonaliseerde houten jojo's, duurzaam en leuk om uit te delen. 
Geef je ook nog een gezellig kinderfeestje voor alle vriendjes en vriendinnetjes? Dan zoek je vast gepersonaliseerde uitnodigingen, slingers en snoepgoed. Bij smartphoto kun je alles voor het kinderfeestje laten bedrukken met de foto van de jarige. Bijvoorbeeld op de lolly's! Wat een verrassing zal het zijn als jouw dochter haar gezichtje ziet op de placemats of snoepzakjes. Of je zoontje die zichzelf herkent op de bedankdoosjes. Let's get the party started! 

Kortom, vier je verjaardag in stijl met smartphoto!