Kindermusthaves

De mooiste persoonlijke babyartikelen & cadeaus!

De mooiste persoonlijke babyartikelen & cadeaus!
09 augustus Kraamcadeau met naam of tekst

Jippie, er is een baby geboren in je omgeving! Je lieve vriendin, zus, nichtje of buurvrouw heeft een klein wondertje op de wereld gezet en dat vraagt natuurlijk om een te gek kraamcadeau. Ikzelf wil de kersverse papa en mama altijd verrassen met iets unieks en persoonlijks en steek er dan ook de nodige energie in om iets uit te zoeken. Had ik Kraam-Cadeau.nl dan ook maar eerder ontdekt... Dit is namelijk dé place to be voor de liefste kraamcadeaus met naam of tekst!


(Klik op de foto!)

Kraam-Cadeau.nl is in 2015 opgericht door Lisa en Roos en inmiddels uitgegroeid tot 1 van de grootste webwinkels van Nederland op het gebied van kraamcadeaus. Dagelijks personaliseren en verkopen zij de mooiste babyartikelen en cadeaus van de meest prachtige merken. Laten we een rondje maken door deze leuke webshop! 


(Klik op de foto)

Gegarandeerd een succes is 1 van de opbergboxen, mooie houten kisten met de naam (en eventueel geboortedatum) van het kindje erop. Knutselwerkjes, speelgoed of foto's, in deze vrolijk vormgegeven houten kist met deksel kan van alles bewaard worden. Ook kun je hem gebruiken als herinneringskist, dan verzamel je alle mooie babyspullen erin en heb je een uniek item om later cadeau te geven aan je volwassen zoon of dochter.
(Klik op de foto)

Vervolgens valt ons oog op de houten koffertjes met naam, deze vinden wij ge-wel-dig! Vul het koffertje met kleine kraamcadeautjes en wat zal newborn mama verrast zijn! Later kan het kindje er lekker mee gaan spelen en hoe tof staan ze op de babykamer? Lief om bijvoorbeeld te vullen met een knuffel van Happy Horse of Newborn slofjes van zacht imitatie bont. 


(Klik op de foto)

Dan zetten we tot slot graag de schooltassen in de spotlights! Een schooltas wordt al vanaf kleins af aan gebruikt voor de dagopvang, een uitje, de oppasdag van opa & oma of de peuterspeelzaal. Luiers, knuffels en drinkbekers...alles gaat erin mee! En hoe handig is een tas met naam? Zo wordt de kans een stuk kleiner dat je hem een keer kwijtraakt. Onze favoriete tas? Dat is de rugzak van het merk Engel, die zijn schattig, stoer en stijlvol tegelijk. Rugzak Zipper is het zachtroze en de blauwe met witte olifantjes. En oh ja, de Teddy rugzakken hebben een heel hoog cuteness alert! (Klik op de foto)

Breng dus snel een bezoekje aan kraam-Cadeau.nl voor een mooi, origineel en persoonlijk kraamcadeau voor jouw dierbare. TIP: volg Kraam-Cadeau.nl ook op social media!


(Klik op de foto)