Kindermusthaves

De mooiste sinterklaascadeaus!

De mooiste sinterklaascadeaus!
20 november TIP: ontvang nu tm 23 november 10% korting op de Klee Naturals producten met de code "KMHSINT10"

Smeer niet op je huid, wat je niet kunt eten

Oh kom maar eens kijken, wat ik in mijn schoentje vind... Joehoe, de Sint is bijna weer in het land en dat betekent dat wij de komende periode heel veel cadeautips met jullie gaan delen. Van de leukste schoencadeautjes tot wat tofs in de zak, voor jou dit jaar geen stress wegens gebrek aan inspiratie. Zijn jullie kinderen al erg zenuwachtig en kijken ze elke avond met open mond naar het Sinterklaasjournaal? Hier is het niet anders!


(Klik op de foto)

Vandaag zetten we het merk INDISHA in de spotlights: een mooi en puur cosmeticamerk vol met biologische, gezonde producten voor de huid. Oprichtster Jeanine wil met INDISHA een warme, gastvrije plek bieden met de mooiste en meest pure cosmetica producten ter wereld. Want...waarom zou je iets op je huid smeren wat je niet kunt eten? Jeanine houdt ervan om de wetenschappelijke literatuur in te duiken om zo uit te zoeken in hoeverre een ingrediënt puur is of niet en biedt in haar webshop en salon dan ook de meest unieke merken aan!


(Klik op de foto)

Als mama van 2 dochters, gunt zij uiteraard ook haar kinderen het beste van het beste en daarom vind je bij INDISHA ook de allerleukste en meest veilige speel make-up! En daar worden wij zelf heel blij van. Want met allemaal meisjes in huis die houden van tutten en het liefst op iedereen die langskomt experimenteren vinden wij het een heerlijk idee dat dit op een verantwoordelijke wijze gebeurt. Sophie heeft bijvoorbeeld best een gevoelig huidje, dus ik ben altijd heel voorzichtig met haar ik er bij haar opsmeer. 


(Klik op de foto)

Dat de huid van kinderen veel kwetsbaarder is dan die van een volwassene wist je waarschijnlijk wel, maar wist je ook dat de kinderhuid wel 5x dunner is? Dat betekent dus dat de beschermlaag veel minder is en schadelijke stoffen veel sneller worden opgenomen. De pure, biologische kinder speelmake-up en nagellak van INDISHA is 100% natuurlijk en safe voor de tere kinderhuid, dat klinkt toch als muziek in de oren? Hier ga jij vandaag dé perfect sintcadeautjes scoren! 


(Klik op de foto)

We beginnen bij de complete sets van Klee, die zijn alleen al een lust voor het oog. Kleurrijke verpakkingen en leuke thema's om uit te kiezen. Bijvoorbeeld de "Next Leven Glow" set, perfect om mee te shinen. Glitters, een parfum en een regenboog blush penseel is wat je o.a. in dit pakket tegenkomt. Ook de "Sweet On You" is een topper, hier vind je alle make-up klassiekers bij elkaar: blush, mjammie laptint en een prachtige oogschaduw. 


(Klik op de foto)

Wij hebben de "Queen Fairy" speel make-up set uitgeprobeerd met Loulou en Sophie en het was echt een succes. Sophie smeerde de paarse oogschaduw op bij Loulou en kreeg zelf de sprankelende blush op haar wangetjes. De body & face glitter zat werkelijke waar overal en het áller leukste vonden ze de nagellak op waterbasis. Het was een feestje in huis! Onze meiden zijn ook altijd erg gek op lipbalsem en die kun je hier ook gewoon los kopen. 


(Klik op de foto)

Dan het merk SuncoatGirl, zij hebben de áller leukste pure nagellakjes die je zorgeloos op de nagels van je dochter kunt lakken. Op waterbasis en zonder de bekende geur! Een remover is niet nodig, je pelt de lak er gemakkelijk af nadat ze in warm water zijn gedoopt. Bij de "Party Pallette" set zit zelfs een vijltje en nagelstickers. Perfect voor de feestdagen dus! De "Mini Mani Cadeauset" vinden wij trouwens ook ge-wel-dig! 


(Klik op de foto)

Kortom, slagen voor een uniek origineel sinterklaascadeau ga je hier sowieso!