Kindermusthaves

De mooiste zijden bloemen voor in huis!

De mooiste zijden bloemen voor in huis!
12 februari TIP: nu met leuke kortingscode! Gebruik code "kindermusthaves23" en ontvang EUR 10,00 korting op een bloemenabonnement. Geldt eenmaal per bestelling, geen minimale aankoopvereiste en kan niet worden gecombineerd met andere kortingen. Actie geldt vanaf vandaag tm 30 april. 

Stijlvolle zijden bloemen. Ook als abonnement. 

Home is not a place, it's a feeling... Iedereen die ons vorig jaar een beetje heeft gevolgd, weet dat mijn gezin en ik in 2022 ons eigen (droom)huis hebben laten bouwen. Het was super tof om van het begin tot het einde alle keuzes zelf te kunnen maken. De ruimtes hier in huis zijn groot en dus is het best een uitdaging om de sfeer erin te krijgen. Wij houden van gezelligheid, het huis moet aanvoelen als een warme deken. Daarom ben ik ook veel op Pinterest te vinden geweest en speur ik constant het internet af naar de leukste inspiratie op het gebied van wonen. Kaarsen, toffe kunst, vloerkleden en kussentjes zijn zomaar wat items waarmee je bijvoorbeeld de woonkamer net wat gezelliger maakt! Soms wil je juist wat kleur het huis inbrengen en soms hou je het liever rustig. Je kunt tegenwoordig zoveel mixen & matchen! 


(Klik op de foto)

Waar het bij mij in huis sowieso niet aan ontbreekt? Dat zijn planten en bloemen, de grootste sfeermakers die er zijn! Zij geven elk interieur de finishing touch, zorgen voor een goede stemming en zijn dus eigenlijk gewoon onmisbaar. Maar, verse bloemen blijven niet altijd lang staan. Heb je net een mooie bos, moet je ze voor je gevoel binnen no time alweer vervangen. En heb je überhaupt groene vingers? Wij hier in huis helaas niet echt. Daarom ben ik me gaan verdiepen in mooie zijden bloemen en sinds ik Bloemings Atelier heb ontdekt, wil ik niet anders meer! Bloemings Atelier maakt unieke boeketten die, echt waar, bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Zij worden kosteloos bij jou thuisbezorgd! 


(Klik op de foto)

"Silk Flowers Of Nature, Flowers For Life". Het gezicht achter Bloemings Atelier is Sophie, mama van 2 kinderen en net als wij vindt zij het belangrijk haar steentje bij te dragen aan het milieu. Zijden bloemen zijn aanzienlijk minder schadelijk voor het milieu dan verse bloemen en dat is toch wel een fijn idee. Sophie werkt vanuit een online atelier (en een fysiek atelier in Nijmegen) en levert zo haar zijdeboeketten door heel Nederland, allemaal van topkwaliteit! Het Atelier staat voor maatwerk, jouw boeket wordt exclusief voor jou gemaakt en je kunt er direct een prachtige vaas of pot bij uitzoeken. Bloemings werkt exclusief met Silk-ka bloemen en de verfijnde uitstraling hiervan zorgt er dus voor dat de bos in jouw huis net echt lijkt!


(Klik op de foto)

Natuurlijk waren we op het begin wel een beetje sceptisch. Want is dat heerlijke gevoel van een bos verse bloemen in huis wel echt na te bootsen? Ja dus! Wel als je echt investeert in een mooi boeket, die je helemaal naar eigen wens laat samenstellen en vervolgens jaren meegaat. Een stijlvolle en sfeervolle eye-catcher in jouw woning. Geen gedoe meer met een bos bloemen die je te lang laat staan voor het mooie en zelfs begint te ruiken, maar altijd een prachtig boeket die staat te shinen in jouw woonkamer of woonkeuken! Zeker met jonge kinderen in huis schiet het verzorgen van de bloemen er door de drukte waarschijnlijk ook bij jouw thuis snel bij in. Laten we een rondje maken door hun collectie boeketten en vazen. 


(Klik op de foto)

Mijn oog valt direct op het boeket Happy Bloom, de kleurenmix van lavendel en roze en de velvet hibiscustakken vind ik echt fantastisch. Hier word ik dus letterlijk blij van! Een tweede favoriet is de Wild Garden, ik hou wel van zo'n wilde kleurenexplosie in een vaas. Opvallend en kleurrijk omschrijft dit boeket het beste. Met Valentijn op komst is de Romantic Vibes trouwens ook wel een aanrader. Hoe creëer je dan eigenlijk je eigen boeket? Dat kan door in de webshop aan te geven welk budget je voor ogen hebt en welke kleuren je graag in de bos terug wilt zien. Vervolgens selecteer je (indien gewenst) een vaas en binnen enkele dagen ontvang je via WhatsApp jouw creatie. Hoe leuk! 


(Klik op de foto)

Naast de verkoop van zijden bloemen, kun je ook kiezen voor een abonnementsvorm. Dit is waar ik zelf voor heb gekozen en wat mijn voorkeur heeft. Je kunt jouw boeket dan laten omwisselen wanneer je maar wilt (minimaal looptijd 1 maand) voor een nieuw exemplaar. Zo raak je nooit uitgekeken op jouw bloemen en is het elke keer weer een verrassing hoe jouw nieuwe bos eruit ziet in jouw huis. Je kunt heel gemakkelijk online de boeketwissel inplannen en na ontvangst stuur je de 'oude' bos weer gemakkelijk retour. Voor de boeketwissel betaal je EUR 15,- Je kunt kiezen voor een L of XL boeket, het L boeket is EUR 29,- per maand en het XL EUR 39,- , inclusief vaas. Maandelijks wordt dit bedrag dan afgeschreven. 

Het leuke hieraan vind ik dat je dus maandelijks een nieuw boeket kunt uitzoeken, maar als je even heel blij bent met wat je hebt staan, kun je die ook wat langer houden. Kortom, breng gauw een bezoekje aan Bloemings Atelier en lees meer over hun zijden bloemen van topkwaliteit. En bekijk dan ook direct al hun mooie bloemenvazen

Eindeloos genieten