Kindermusthaves

Dé musthave van deze zomer!

Dé musthave van deze zomer!
10 januari We keep them safe, they keep us wild

Oooohhhh sunny days! Genieten jullie ook zo van het zomerse weer en de lange zomervakantie in het vooruitzicht? Wij hebben de dagen afgeteld en kijken enorm uit naar warme stranddagen, duikjes in het zwembad en onze tripjes naar Frankrijk & Italië. Laat deze vakantie maar eeuwig duren! Ook wordt het genieten van onze hangmat met standaard. Time to chill! 


(Klik op de foto)

Met allemaal jonge kinderen in onze gezinnen, smeren wij ons natuurlijk een ongeluk met zonnebrand. Ik word er tegenwoordig toch wel een tikkeltje zenuwachtig van als Luca met rode wangen terugkomt van het buitenspelen of als Sam zijn schoudertjes te snel verkleuren. We weten namelijk inmiddels allemaal welke schade de zon kan aanbrengen als je er niet voorzichtig mee omgaat. Daarom gaan wij dit jaar niet op pad zonder de hippe, te leuke UV-kleding van Beach & Bandits


(Klik op de foto)

Beach & Bandits is in 2015 opgericht door Hans & Jo-anne, ouders van 3 kids. Hun liefde voor lange zomerdagen op het strand resulteerde in een missie om coole en comfortabele UPF50+ zwemkleding voor kinderen te creëren. Als je veel in de zon te vinden bent, is goede zonbescherming natuurlijk een must, maar het aanbod was nog beperkt. En daar hebben zij dus verandering in gebracht! Als je Beach & Bandits namelijk hebt leren kennen, wil je nooit meer anders! 


(Klik op de foto)

Hun collectie bestaat uit fantastische zwemkleding met een beschermende factor van UPF50+ (dit houdt 97% van de schadelijke UVA en UVB straling tegen). De huid van jonge kindjes is gevoelig en verbrand snel, maar kinderen zijn natuurlijk dol op plezier maken in de zon! UV-kleding is dus een musthave voor jouw kleintje. De ademende en sneldrogende stof zit heerlijk comfortabel en voelt licht aan. 


(Klik op de foto)

Zomerse kleuren, eigenwijze teksten en prints, het is echt fashionable en veilig genieten van zon en strand! Laten we beginnen bij de suits, deze hebben we voor Sophie, Loulou en Julie gekozen. Voor de pakjes kun je kiezen uit korte of lange mouwen en uit de meest trendy prints! De dessert shark bijvoorbeeld, staat Lou beeldig en Sophie is echt een type voor de leopard. WAUW! Ook geweldig leuk is de lila kleur van Julie, die kleur is prachtig. 


(Klik op de foto)

Maar ook de zwembroekjes voor jongens zijn een lust voor het oog. Voor Sam heb ik de Tiger Shark gescoord, lekker stoer en hij vindt zulke korte en strakke zwembroeken altijd heel fijn zitten. Leuk om te machten met het T-shirt in dezelfde print. Alle zwembroekjes zijn te combineren met een bijpassende top, zo heb je een complete set bij elkaar en kan je soms ook even de bovenkant uittrekken, als de zon bijvoorbeeld wat minder sterk wordt. 

Maar er is nog veel meer! Zonnehoedjes, een collectie van ribstof en zachte poncho's. Gauw verder kijken dus en als jouw zomermusthaves verzamelen voor een heerlijke vakantie!