Home

Kindermusthaves

Dé musthaves voor het nieuwe schooljaar!

Dé musthaves voor het nieuwe schooljaar!
11 juli Goed voorbereid het eerste of nieuwe schooljaar in?

Mix of match de favoriete school essentials voor je kleine spruit bij A Little Lovely Company! Zo gaan ze weer hip en voorbereid het nieuwe schooljaar in. Ga voor een drinkfles, lunch box en rugzak met verschillende hedendaagse prints of kies een van de favoriete thema’s voor een matchende schoolset.
(Klik op de foto)

Of ze nu van regenbogen, dinosaurussen, astronauten of glitters houden, er is genoeg keuze voor iedereen. Het leuke van de enkele rugzakken bovendien is dat ze een geïsoleerd voorvak hebben waardoor de lunch en snacks lekker vers blijven. De collectie met kleine rugzakjes hebben het perfecte formaat voor peuters en blijven goed zitten door de gesp en verstelbare schouderbanden. 


(Klik op de foto)

Pauze of lunchtijd? De drinkflessen zijn voorzien van een handige drinktuit waardoor knoeien verleden tijd is. Met een bijpassende schattige lunch box met elastiek of de 4-delige lunch en snack box set worden de pauze en de lunch nog leuker! De lunch en snack box sets zijn luchtdicht en daarom ideaal voor het bewaren van hapjes. Samen een compleet schoolsetje uitzoeken of iemand verrassen? Kijk dan even op www.alittlelovelycompany.nl


(Klik op de foto)

A Little Lovely Company...making life lovely