Kindermusthaves

Dé Sint TIP: By Bineke!

Dé Sint TIP: By Bineke!
27 november TIP: op elk product van By Bineke nu 10% korting met code: kindermusthaves

Voor persoonlijke cadeaus

Persoonlijke producten die met liefde zijn gemaakt. Om jezelf cadeau te doen of een ander op te trakteren...vandaag scoren wij cadeautjes bij: By Bineke! Schoolspullen, lunchartikelen en heel veel moois van hout, het assortiment van deze heerlijke webshop is heel divers, maar met een duidelijke gemeenschappelijke deler! 

Wat deze maand hoog op de verlanglijstjes pronkt, is een toffe broodtrommel met naam met matching drinkbeker van Mepal. Zo fijn en leuk zijn deze musthaves voor de schoollunch! Je kunt de artikelen naar eigen wens laten bedrukken met het thema waar jouw kindje dol op is. Voor Juul bestellen we bijvoorbeeld de unicorns en Sam wil er heel graag een voetbal op. Uiteraard laten we de namen van de kids erop zetten. Lunchen is vanaf nu elke dag een feestje! 


(Klik op de foto)

Vervolgens zetten we graag de herinneringskisten in de spotlights, hierin verzamel je alle dierbare herinneringen van jouw kleintje. Denk aan het babypakje dat hij of zij droeg na de geboorte, een plukje haar of lieve brieven die je naar je kinderen schrijft en zij later terug kunnen lezen. De kisten kun je laten bedrukken met bijvoorbeeld het geboortekaartje, een mooie foto of een ontwerp uit de collectie van By Bineke. (Klik op de foto)

Laten we nu even bij het Sint en Kerst thema kijken. Hier zien we hele toffe Sinterklaas en Kerstdecoratie. Zoals bijvoorbeeld een set raamstickers met mooie Sint en Kerst afbeeldingen. Deze zijn herbruikbaar, dus een duurzame aankoop! Ook vind je verschillende 'zakken van Sinterklaas'. Heel cool natuurlijk met de namen van de kids erop! Hoe bijzonder zullen zij het wel niet vinden als ze dat erop zien staan? Voor in het schoentje tippen wij de kerstbal met naam of het prentenboekje met sinterklaasliedjes. Check! 
(Klik op de foto)

Wij houden van hout, hout is altijd stijlvol. Daarom kunnen we bij By Bineke ons hart ophalen! Ik zie een mooi houten kistje met spiegeltje die ik graag voor Sophie zou willen hebben, hier kan ze later al haar geheime spulletjes in bewaren. Het houten krukje met panterprint en de naam van Sam erop prijkt straks in zijn nieuwe kinderkamer en voor Julie leggen we de gepersonaliseerde knutselkist onder de boom, hier kan ze al haar knutselspullen in opruimen. Ook prachtig zijn de houten wandlampen, de slak, egel of eekhoorn zijn hier favoriet! (Klik op de foto)

Kun je nog meer cadeautips gebruiken, kijk dan onder 'Cadeautjes'. Hier slaag je sowieso! Het leuke babyspeelgoed van Mushie is altijd een knaller: stapeltorens en bijtspeelgoed. Voor de grotere meiden vinden we de make-up setjes van Souza ge-wel-dig, de glitter tattoo set scoren we voor Julie, maar ook het Make-Up kasteel en de knutselset om sieraden mee te maken horen op het verlanglijstje thuis. Kijk tot slot zeker nog eventjes onder Textiel voor prachtige badcapes, rompers en hydrofiele doeken. WAUW! 


(Klik op de foto)

Snel een bezoekje brengen aan By Bineke dus!


(Klik op de foto)

HAPPY SHOPPING!

Memories are timeless.