Kindermusthaves

Diamonds are a girl's best friend!

Diamonds are a girl's best friend!
23 december We wish you a merry Christmas and...een mooi sieraad voor onder de kerstboom! Oh, als wij ergens blij van worden, is het wel van een shiny sieraad. Kettingen, oorbellen en armbandjes, we kunnen er nooit genoeg van krijgen. Sterker nog, zonder sieraden om voelen we ons bijna een soort van kaal. Onze mannen kunnen ons deze kerst dus weer vrij gemakkelijk blij maken ;-) En dit jaar hebben we hele mooie eye-catchers gezien bij: KAYA Sieraden! Little things mean a lot....(Klik op de foto)


Sprankelend de feestdagen tegemoet. Bij KAYA staat momenteel alles in het teken van Kerst! In hun mooie en overzichtelijke webshop kun je binnen no time inspiratie opdoen. We love it! Achter bijna elk sieraard dat wij dragen schuilt wel een verhaal, ieder sieraad bewaart een verhaal. Een armbandje dat ik van mijn moeder heb gekregen toen Sophie werd geboren, mijn verlovingsring die me doet terugdenken aan het bijzondere huwelijksaanzoek op Curacao en mijn ketting met de initialen van mijn 3 kindjes. Kortom, al onze sieraden staan symbool voor mooie herinneringen. (Klik op de foto)

Waarom wij zo enthousiast zijn over KAYA Sieraden? Omdat ze hier voelen dat een sieraad een verhaal met zich meebrengt. Elk sieraad is uniek en je kunt je juweel helemaal eigen maken. Graveer bijvoorbeeld de naam in een lief armbandje, de datum in een ring of een quote in een ketting. Zo heb je ook een uniek cadeau gevonden! Wij maken samen met jullie een rondje door de collectie en tippen jullie onze favorieten. Kijk je mee?


(Klik op de foto)

Ons oog valt direct op de kerstcadeautjes voor kinderen, wij zochten nog iets bijzonders voor onze meisjes en gaan hier sowieso slagen. Het bedelarmbandje (met maar liefst 5 prachtige bedels) staat hoog op het verlanglijstje voor Lou en Soof, deze hadden we zelf vroeger ook altijd. Het sterling zilver blijft altijd mooi! Bij Julie past de kinderarmband met Rainbow Unicorns perfect, zij is dol op de vrolijke eenhoorns. Heel subtiel en met het luxe sieradenzakje erbij kun je het cadeautje stijlvol in de kerstboom hangen! Ook vind je hier de liefste kinderoorbellen, onze meiden hebben geen gaatjes, maar anders hadden we hier zeker heel blij van geworden. 


(Klik op de foto)

We neuzen vervolgens rond bij de Top 10 voor Dames, altijd prachtig is een slavenarmband, vooral met een mooie tekst erin. Met stip op 2 staat bij ons een ketting met bedel met daarin de letter(s) van je kindje. Van graveerbedel tot soort ketting, je kan hem helemaal naar eigen wens samenstellen. In plaats van een bedel kun je natuurlijk ook de letters van je zoontje of dochter eraan hangen, heel populair. Plaats er bijvoorbeeld een klavertje 4 tussen om het nog meer af te maken. (Klik op de foto)

Zelf ben ik op slag verliefd op de (vergulde) 'Naamketting Elegant' met Gold Plating. Ik heb gekozen voor de ketting met naam van mijn dochter, Sophie. Zo mooi om de ketting met de naam van iemand van wie je zoveel houdt om je nek te hangen. Extra leuk is dat het in een heel mooi doosje bezorgd werd! 

 
(Klik op de foto)

Ook voor de Heren zien we hele gave dingen. Mark ga ik verrassen met een leren armband met de initialen van Luca, Sam & Sophie, gaat hij echt fantastisch vinden! Maar ook de Tijgeroog kralen en de RVS schakelarmband met eigen handschrift zijn kanshebbers. Lastig kiezen! Ze passen in elk geval bij elk look en met de betekenis erachter is het sowieso al geslaagd!

Kortom, breng snel een bezoekje aan KAYA Sieraden en zorg er zo voor dat jouw cadeau op tijd binnen is!