Home

Kindermusthaves

Een chill moment voor mama met Tijdschrift.nl!

Een chill moment voor mama met Tijdschrift.nl!
17 december De 75 beste tijdschriften in één app

Hello December, Christmas is coming! Tijd om op zoek te gaan naar de meest originele cadeautjes. Misschien zit jouw hoofd al vol ideeën, maar de kans is groot dat je nog wel wat inspiratie kunt gebruiken. En uiteraard zijn wij er weer met de gouden tip! Mama's én papa's opgelet: geef jouw lieve vriendin (vrouw), moeder, zus of welke dierbare dan ook dit jaar hét abonnement van Tijdschrift.nl cadeau! Op Tijdschrift.nl vind je de beste 75 tijdschriften in één app voor een vast bedrag van EUR 9,99 per maand. Dat bedrag biedt jou of jouw geliefde dus eindeloos leesplezier! 

Niks ontspannender dan met een kop thee en een lekker tijdschrift op de bank kruipen. Openhaard aan, dekentje erbij...wij houden van dit soort winteravonden! Maar dat dit soort avonden schaars zijn voor een mama mogen duidelijk zijn. Om nog maar te zwijgen over het aanbod van tijdschriften, wij staan altijd minutenlang voor het rek om er eentje uit te kiezen. En eenmaal thuis lijkt hij wel binnen no-time uitgelezen te zijn. Of bedenk je je dat je toch net de verkeerde hebt gekozen ;-) Maar, goed nieuws: Tijdschrift.nl biedt de oplossing! Hoe gaat het in zijn werk? Zodra je de app hebt gedownload en bent ingelogd verschijnen alle tijdschriften in beeld en kan het zoeken naar jouw favoriete leesvoer beginnen. Er zijn allerlei verschillende categorieën om in te speuren, denk aan Mode, Sport, Wonen en Actualiteit. Onze favoriete categorie is 'Lifestyle'! Wij verslinden alles op mama gebied, fashion en interieur. Denk aan Kek Mama, Ouders van nu en Viva Mama. Maar ook de JAN, Linda, Grazia en VT Wonen slaan we nooit over! En stiekem lezen we natuurlijk alle roddels mee in de Story ;-)Waarom wij zo'n fan zijn van deze app? Omdat we al onze lievelings tijdschriften kunnen lezen, i.p.v. te moeten kiezen welke we gaan kopen én we kunnen ze lezen waar we maar willen. Of we nou neerploffen op de bank, een uurtje in de trein zitten of bij de zwemles aan het wachten zijn, we hoeven ons nooit meer te vervelen. Als het tijdschrift namelijk eenmaal is gedownload, heb je geen wifi meer nodig om hem te kunnen openen! Tot slot kun je op maar liefste 5 apparaten tegelijk lezen, ideaal dus voor een heel gezin. Zo kan jouw dochter mooi de Tina lezen terwijl jij je verdiept in de Glamour! 

Trouwens, dit abonnement is ook een top cadeau voor mannen. Met tijdschriften als Autoweek, Men's Health en Panorama komt jouw man de winter wel warmpjes door! We zetten alle voordelen nog even op een rijtje:

- je betaalt 1 vast bedrag per maand t.w.v. EUR 9,99
- keuze uit ruim 75 verschillende tijdschriften
- je kunt op 5 apparaten tegelijk lezen
- is jouw tijdschrift eenmaal gedownload, dan heb je geen internetverbinding meer nodig
- je krijgt nu 1 gratis proefmaand
- opzeggen kan maandelijks en is heel eenvoudig

Kortom, bestel jouw proefmaand nu HIER en raak net zo verslaafd aan deze app als wij! 

Make it a December to remember...