Kindermusthaves

Een hele leuke spaaractie voor de kids!

Een hele leuke spaaractie voor de kids!
06 mei Roofdieren sparen, hoe cool klinkt dat! Bij Hema hebben ze nu wel een hele leuke spaaractie lopen, tot en met eind juni kunnen jouw kinderen namelijk 12 verschillende roofdieren van eigen bodem sparen. Bij elke 10 euro die je bij hun besteedt krijg je 1 roofdier inclusief bouwinstructies en een gratis plaktattoo. Hoe tof? 

Omdat wij het sowieso niet verkeerd vinden om onze kinderen te leren sparen, starten we vol enthousiasme aan deze actie. Bij Hema lopen we altijd al de deur plat, dus aan die 10 euro komen we vrij gemakkelijk. Rompers voor Sophie, onderbroeken en sokken voor de boys en kaarsen of make-up voor mezelf. Bij het afrekenen krijgen we een leuk pakketje mee waar de kinderen direct reuze nieuwsgierig van worden. Want...wat zit erin?

Eenmaal thuis openen we de envelop en treffen daarin een bouwplaatje die bestaat uit een aantal onderdelen die je los kunt klikken uit het kaartje. Op die losse onderdelen staan nummertjes die jouw kindje op volgorde in elkaar kan schuiven. Allemaal duidelijk uitgelegd op het bouwplaatje! Zijn alle onderdelen op? Dan is het roofdier van je zoontje of dochter klaar.

 


Zoals aangegeven zijn er dus 12 verschillende roofdieren om te verzamelen, denk aan een vos, das, vleermuis of een velduil. Ook kun je allerlei leuke weetjes over de roofdieren te weten komen, wat ze bijvoorbeeld eten of hoe hun huisje heet. Super interessant voor alle kleine dierenvriendjes! Extra leuk is de bijgevoegde plaktattoo: even natmaken en vasthouden op de huid en dan blijft hij tot wel 7 dagen zichtbaar. 
Naast het sparen van de roofdieren is er ook nog een kleurplaten-actie, die kleurplaat kun je downloaden of ophalen bij de kassa en het kunstwerk kan een mooie prijs opleveren. 
Doen jullie ook mee?