Kindermusthaves

Gestyled door BUNDLEBOON!

Gestyled door BUNDLEBOON!
08 september Persoonlijke kledingbox voor kinderen

Vraag je je weleens af hoe iemand anders jouw kindje zou aankleden? Ik vind dat altijd een interessante vraag om over na te denken, aangezien je als mama toch vooral kiest voor wat je zelf het leukste vindt staan bij jouw prinsje of prinsesje. Vaak heb je je favoriete labels en winkels waar je naar terugkeert en echt 'out of the box' denken doe je waarschijnlijk minder vaak dan je zou willen. Daarom vinden wij het concept van Bundleboon zo te gek! Zij stellen een box vol outfits samen, speciaal voor jouw kind.(Klik op de foto)

Nu het weer straks om gaat slaan en we de zomer inruilen voor de herfst, vinden we het daarom een perfect moment Bundleboon te testen op onze dochter Loulou! Zo benieuwd! We starten met een online stijlsessie, hieruit zal duidelijk worden van welke stijl jij als mama en je kind blij worden. Ook neemt er direct een styliste contact met je op om jouw wensen en budget te bespreken. In de online stijlcheck worden vragen gesteld als welke stijl jouw kindje beschrijft (denk aan minimalistisch, speels, trendy, etc), welk kleurenpakket past bij je zoon of dochter en welke printjes vindt hij/zij NIET leuk? Zo gaat de quiz nog even door, zodat er een goed beeld van het kindje ontstaat! 

Sit back and relax! Nu gaan namelijk de stylisten voor je aan de slag om allerlei droomlookjes te creĆ«ren. Elk item van de box varieert tussen de €15-60, in de maten 50-152 en de box bestaat uit de meest mooie labels van hoge kwaliteit. Je zit overigens niet vast aan een abonnement, maar betaalt alleen voor de kleding en een styling fee van €9,95. Daarentegen is het gratis bezorgen en retourneren! Shoppen was nog nooit zo easy :-)

Yeah, toen kwam de box binnen (zo snel ook!)! Loulou houdt van flaneren, dus we hebben er echt een kleine modeshow van gemaakt. Je krijgt 5 dagen lang de tijd om alles te passen, dus heerlijk chill. De eerste set die ze draagt vinden we zo geweldig, bestaande uit een riblegging en matching top in stoere mosterdgele kleur. De bodywarmer van zachte stof maakt de look compleet. Alle items zijn van het prachtige label Beans Barcelona, duurzaam en 100% eco. Dit mooie Spaanse merk verwent elk kindje!(Klik op de foto)

Door naar lookje 2! De basis van deze outfit is de denim tuinbroek, zo tof en de denim kleur staat natuurlijk elk kind goed. Lou krijgt er zo'n lekker eigenwijs koppie van. De gestreepte velvet trui eronder is mega zacht (Beans Barcelona) en wil ze niet meer uittrekken. Wat een fantastische combi!
(Klik op de foto)

Maar er zit nog meer in de Bundlebox! Een fijne, basic grijze trui van Little Hedonist bijvoorbeeld, ook te gek onder het tuinpak. Sokken van Sproet & Sprout en Bobo Choses, die elke look compleet maken. Wij houden van leuke sokken! En als klapper nog een fantastische roze pet van teddystof van het merk Bobo Choses, wat een feest! 

Kortom, wij vinden dat jullie niet zonder deze tip kunnen. Probeer het ook eens uit en bestel jouw Bundlebox HIER!

 

Leuk feitje: Bundleboon is bekend van het programma Dragons' Den op NPO1, fantastisch programma is dat