Kindermusthaves

Happy Cute Easter!

Happy Cute Easter!
18 maart "Follow the Bunny, he has the chocolate"! Pasen komt inmiddels met rasse schreden dichterbij en dus spotten wij overal alweer de meest lekkere en leuke Paastraktaties. Uiteraard allemaal in het gezelschap van chocolade, want dat is natuurlijk toch waar Pasen om bekend staat. Met 2 meiden die rond deze periode jarig zijn, vinden wij het te gek om hun traktatie te combineren met het Paasthema en daarom brengen wij vandaag een bezoekje aan: Leuk voor een feest! 


(Klik op de foto)

Leuk voor een feest is een webshop vol met originele geboorte traktaties, verjaardag traktaties en inpak producten. Wat voor feestje je dus ook op planning hebt staan, hier moet je zijn! Wij hebben met Kerst en Sinterklaas al verschillende producten van hun in de spotlights gezet en vandaag richten we ons dus op Pasen. Kijk je met ons mee?

Allereerst zien we geweldige traktatievormen, leuke figuren die je kunt gebruiken voor een traktatie. Nieuw is het konijn die je kunt vullen met bijvoorbeeld paaseitjes. Het konijn kun je vervolgens in een zakje doen, bijvoorbeeld het blokbodem zakje en afsluiten met knijpers in de vorm van een bunny. Een gezellige Paassticker erop en klaar is jouw originele kindertraktatie. Wat een feest! (Klik op de foto)

Bovenstaande is bij ons favoriet, maar ze zien nog meer. Zakjes in de vorm van een konijn, met wortel en al, waar je kleine cadeautjes in kunt verstoppen. Leuk voor op de Paastafel! We zien blikjes met wikkel en transparante puntzakken, gevuld met eitjes. Een mooi satijn paalsint eromheen en het ziet er zo gezellig uit. Last but not least: mini eierdoosjes! Een leuke verpakking die gevuld is met kleine paaseieren. Gaaf om aan mensen te geven die je een fijne Pasen wilt wensen. (Klik op de foto)

Kortom, breng snel een bezoekje aan Leuk voor een feest en scoor de leukste kindertraktaties ooit! 

HAPPY EASTER!