Kindermusthaves

Het (maan)kussen dat elke mama wil hebben!

Het (maan)kussen dat elke mama wil hebben!
18 december Zwanger zijn, het lijkt alweer zo lang geleden en toch kan ik me er nog alles van herinneren. Die groeiende buik, het bijzondere gevoel dat er een klein mensje in je groeit en het volop mogen shoppen voor jouw prinsje of prinsesje. Schattige newbornpakjes, leuke meubels en accessoires voor de babykamer en alle praktische dingen die nodig zijn voor die spannende bevalling! Oh, wat was het toch een heerlijke tijd als ik er zo aan terugdenk. Ik heb het 3x mogen beleven en ben dus inmiddels een kleine expert op het gebied van zwanger zijn. 

Maar natuurlijk komen er tijdens de zwangerschap ook wel wat uitdagingen bij kijken! Bijvoorbeeld de onrustige nachten. Hoe groter mijn buik werd, hoe minder comfortabel ik in bed lag. Mijn rug die zeer begon te doen en op mijn buik slapen was al helemaal geen optie meer! Een heerlijk zwangerschapskussen bracht gelukkig uitkomst en was tijdens elke zwangerschap mijn allerbeste vriend. Vandaag tippen wij jullie daarom het fantastische Maankussen van Play at Slaep! Zodat jullie allemaal net zo lekker kunnen slapen tijdens je zwangerschap als ik deed. 
Play at Slaep staat voor duurzaamheid en mooie producten die op allerlei manieren in jouw dagelijkse leven passen. De maankussens zijn met een heleboel liefde en aandacht met de hand gemaakt en dat straalt er vanaf! Marsha, het gezicht achter Play at Slaep en trotse mama van Sam en Abel beschikt over een grote passie voor duurzaamheid en mode en leeft vanuit de gedachte dat we er over een aantal jaren heel anders bij zitten als iedereen een klein steentje bijdraagt aan een gezonde, eerlijke wereld. En dat vinden wij een hele mooie denkwijze! 
Wij zetten vandaag de veelzijdige, stijlvolle maankussens in de spotlights. Wat ons betreft de musthave voor elke zwangere vrouw! Deze zachte kussens in de vorm van een maan zijn heel fijn als je last hebt van bekkenklachten, een verademing tijdens het slapen. Daarnaast zijn ze handig als ondersteuning van jouw kindje tijdens het voeden, ze geven een heel ontspannend effect. En last but not least voegen ze een vleugje stijl toe aan elke ruimte in huis! Ze zijn er namelijk in de meest mooie kleuren. Tip: de hoezen zijn los verkrijgbaar dus je kunt zo nu en dan wisselen van kleur. Onze favorieten? De Pink Pop (heerlijke kleur roze) en de Peanut met blauwe pompom. Play at Slaep heeft nog veel meer veelzijdige, kleurrijke en mooie producten in de collectie. Denk aan uniek behang, mooie bedhemels en heerlijke inbakerdoeken. En ohlala, check die lieve pyjama's. Het doel van Play at Slaep is de fantasie van kinderen de vrije loop te laten en zij geven daarnaast elke ouder mee om zelf ook altijd een beetje te blijven spelen! Daar wordt iedereen uiteindelijk ontzettend blij van...Haal de magie van de maan in huis en leg dit mooie maankussen onder de kerstboom!

HO HO HO!