Kindermusthaves

Het leukste buitenspeelgoed vind je bij Wheelz4kids!

Het leukste buitenspeelgoed vind je bij Wheelz4kids!
28 april Alles op het gebied van Rol- en Skatefun! 

Plezier op rollen! Skaten, steppen, fietsen en skateboarden...onze kinderen zijn het liefste altijd buiten in de weer. Als 1 van de boys of meiden jarig is, vullen wij hun verlanglijstje dan ook heel gemakkelijk met dit soort buitenspeelgoed. Een webshop waar wij graag kijken is Wheelz4kids, hier scoor je namelijk alles op het gebied van Rol- en Skate fun. Let's go shopping! Een groot assortiment en scherpe prijzen, daar staat deze online winkel om bekend. Wij zetten vandaag hun sales pagina in de spotlights, hier scoor je namelijk heel veel leuks met fijne korting. En korting houden we van! Laten we beginnen bij Juul, Julie is dol op skeeleren en laat zij nou toevallig in de maand mei jarig zijn. Wij zien voor haar hele toffe Inline Skates in het roze met sterren, perfect voor de beginnende skater. Ook rolschaatsen is natuurlijk te gek en ons oog valt direct op de limited edition van Rio Roller, geïllustreerd door fantastische kunstenares. One of a kind! Door naar Luca, die je altijd blij maakt met een nieuw skateboard. We zien allemaal coole exemplaren van Inverz, hier kan je kind lekker zijn flip-trucks op oefenen. En hoe gaaf zijn al die prints? Hier hoort natuurlijk wel de juiste bescherming bij en ook dat vind je bij de SALE. Elleboog, knie en pols...alles erop en eraan. En oh ja, een helm mag natuurlijk ook niet ontbreken! Voor Sam kiezen we een Penny board in camo print, op dit kleinere model skatboard kan hij goed zijn gang gaan.

 

Lou en Julie zijn dol op fietsen en steppen, zij shinen momenteel daarin. Sophie op haar roze step met LED verlichting, in 3 hoogtes te verstellen dus hij gaat super lang mee. Goed voor haar balans, motoriek en coördinatie! Er zijn meerdere kleuren om uit te kiezen, dus kijk gauw verder. Loulou gaf de voorkeur aan een loopfiets, uit de collectie van ChampZ (het private label van Wheelz4kidz). Zij scheurt de hele wijk door! Ook deze loopfiets kun je hoger zetten en is een ideale keuze voordat je kindje de traditionele fiets opgaat. 

Tot zover onze favorieten. maar er is nog heel veel meer. Kunstschaatsen bijvoorbeeld, zodat je die voor de volgende winter al hebt liggen. Maar ook sleetjes, body boards en opblaasbare musthaves voor in het zwembad. Sla snel je slag! 

Je vindt Wheelz4kids via onderstaande link.