Kindermusthaves

Het leukste cadeau voor jouw juf of meester!

Het leukste cadeau voor jouw juf of meester!
06 juni Hello June! De laatste weken van het schooljaar zijn inmiddels in gegaan en wat hebben we stiekem al veel zin in de zomervakantie. De CITO toetsen van Luca en Julie zijn achter de rug en Sam telt zijn dagen als kleuter af. Eindelijk gaat hij straks naar groep 3! Alle kinderen hebben nog een leuk schoolreisje voor de boeg en dan is het straks echt verheugen op die heerlijke, lange, warme zomervakantie! 

Ook dit jaar hadden onze kids allemaal weer een hele lieve juf. Zo'n juf waar je je als ouder stiekem ook een beetje aan hecht. Ik weet niet of jullie dat herkennen, maar ik vind het altijd lastig om na zo'n jaar afscheid te moeten nemen van die persoon die zich weer zo heeft ingezet voor mijn boys. Daarom vind ik het altijd tof om ze te bedanken met een origineel cadeautje. Misschien wordt er wel iets vanuit de hele klas gedaan. Anyway, vandaag hebben wij een hele leuke tip voor jullie waar je een origineel cadeautje voor de juf (of meester natuurlijk) kunt scoren! Vandaag op Kindermusthaves zetten we de vrolijke webshop "Leuk voor een feest" in de spotlights! Leuk voor een feest is een online winkel vol met originele geboorte traktaties, verjaardag traktaties en inpak producten. Ook springen zijn altijd perfect in op de thema's die op dat moment spelen. Zoals nu dus originele ideetjes om de liefste leerkracht te verrassen. De perfecte manier voor je zoontje of dochter om hun te laten zien hoe blij ze het afgelopen jaar waren met hun juf of meester. 

Allereerst valt ons oog op de schattige jute zakjes, gevuld met een stukje zeep en in 3 verschillende kleuren verkrijgbaar. Aan de jute zak hang je een kaartje naar keuze met bijvoorbeeld de tekst "Bij jou was ik in goede handen" of "Fijne vakantie juf". Ook geweldig zijn de doosjes met Tony Chocolonely met daaraan een kaartje met de tekst "Voor als je je (choco) lonely voelt"! Dit is denk ik mijn favoriet. Wat misschien ook wel door mijn liefde voor chocolade komt ;-) Er zijn overigens meer labels om uit te kiezen en op de achterzijde is ruimte voor een persoonlijke boodschap. 
Ohlala, we zien nog meer chocolade! Ditmaal verpakt in een lief hart, die bestaat uit 2 kanten die je tegen elkaar aan kunt klikken. De confetti erin en de labels eraan maken het geheel compleet. Echt een "Knuf voor de juf"! Was de juf voor jouw kindje een groot lichtpuntje? Dan is de fakkel voor de liefste juf een knaller. De fakkel is verpakt in een zakje met touw en label en je kunt een leuke sticker uitkiezen om op het label te plakken. Kan de juf savonds lekker in de tuin neerploffen met de gezelligheid van dit cadeautje. 
Last but not least wil ik nog even de super toffe canvas tas aan jullie tippen! Op de voorzijde prijkt de mooie tekst "tas van de liefste juf". Een perfect cadeau om veel te gebruiken en trots mee te shinen op straat. Dit is zomaar een greep uit de grote collectie unieke cadeaus voor de juffen of meesters, want er is nog veel meer. Gauw lekker verder kijken dus!
Veel plezier met het zoeken naar een origineel cadeau voor de juf