Kindermusthaves

Het leukste uitje in de kerstvakantie!

Het leukste uitje in de kerstvakantie!
14 december Jingle Bells, Jinge Bells, Jingle All The Way...! Nog een weekje dan is het eindelijk kerstvakantie. Wat kijken we er hier allemaal naar uit, de kids zijn eraan toe om even geen school te hebben, om lekker uit te slapen, spelletjes te spelen bij de kerstboom en  vooral te relaxen. It's the best time of the year! Natuurlijk plannen we ook nog wat leuke uitjes deze vakantie en uiteraard delen we die graag met jullie op onze blog. 

Herinneringen maken met je gezin is het fijnste wat er is en dus zoeken wij tijdens de kerstvakantie altijd naar een te gekke activiteit om met elkaar te doen. En dit jaar hebben we iets heel leuks op de planning staan: de voorstelling van Winnie de Poeh in het Amsterdamse theater DeLaMar. Deze mama's waren vroeger dol op Winnie de Poeh en zijn vriendjes en om nu met onze kinderen deze musical te bezoeken voelt als pure nostalgie! 

Winnie de Poeh, Janneman Robinson en hun beste vriendjes Knorretje, Iejoor, Konijn, Kanga Roe en Teigetje komen tot leven in een fantastische musical. In deze musical beleven Poeh en zijn vriendjes allerlei avonturen in het Honderd Bunderbos tijdens Poeh's zoektocht naar honing. Het verhaal wordt op magische, mooie wijze verbeeld met levensgrote poppen en de wereldberoemde Disney-liedjes. Na het succes in New York, Chicago en Londen komt deze musical nu naar het Amsterdamse theater DeLaMar en wij zijn daar bij! 

We kijken er enorm naar uit om met onze kinderen de musical te bezoeken. Deze tickets voor de musical van Winnie de Poeh vinden wij het perfecte cadeau voor onder de kerstboom! Blije koppies gegarandeerd.

Happy Christmas!