Home

Kindermusthaves

Het mooiste babynestje!

Het mooiste babynestje!
06 november Sleepyhead: De ultieme musthave voor (aanstaande) ouders

En ik, als mama van een newborn (4 weekjes oud), kan het weten! Het babynestje is voor ons namelijk écht onmisbaar. Elke jonge ouder loopt er de eerste periode tegenaan: hoe laat ik mijn kleine baby het veiligste en lekkerste slapen en hoe vinden we hier een ritme in? De gebroken nachten kunnen pittig zijn, zeker als ze wat langer aanhouden. Om nog maar te zwijgen over het feit dat je in het begin harstikke onzeker bent of je kindje wel veilig ademend in zijn bedje ligt. 

Dit warme “nestje” voor pasgeborenen & peuters biedt uitkomst! De Sleepyhead is namelijk zo ontworpen dat baby’s er geborgen in liggen en het baarmoedergevoel wordt nagebootst, waardoor een goede nachtrust wordt bevorderd. Daarnaast is het dé oplossing voor ouders om veilig samen met hun kleine baby te slapen. Zo voorkom je dat je op je mini gaat liggen en kun je zelf ook met een gerust gevoel gaan slapen.

Er zijn 2 varianten van de Sleepyhead verkrijgbaar, de Deluxe en de Grand. De Deluxe versie is geschikt voor kindjes van 0 tot 8 maanden en zorgt er voornamelijk voor dat de baby in “rugpositie” blijft liggen. Ideaal dus om te gebruiken als veilig slaapbedje (in zijn eigen bedje of bij jou in bed), maar ook als verschoonkussen of gebruik hem tijdens het voeden. Tot slot kan je kindje hier veilig in spelen, op zijn buikje bijvoorbeeld, door de zachte randen.
 
De Grand versie is voor de iets grotere kindjes van 8 tot 36 maanden en is erg geschikt bij de verhuizing naar een groter bed, de overgang wordt hiermee kleiner gemaakt. Ook is het grote bedje ideaal voor oudere kinderen als bescherming van het omrollen tegen de harde bedranden.

De Sleepyhead is verkrijgbaar in de meest toffe prints en kleuren. Ook nog eens hartstikke stylish dus! Ik heb gekozen voor de Deluxe+ Banana’s for You nestje, deze print is zoooo gaaf. Wij genieten nog even door op de roze wolk! 

Je bestelt de Sleepyhead HIER

Het enige echte goedgekeurde en veilige babynestje