Kindermusthaves

Het originele cadeautje voor de feestdagen!

Het originele cadeautje voor de feestdagen!
18 oktober De shop vol blijmakers

Let op: er loopt een leuke winactie op onze Instagram pagina. 

Sinterklaas Kapoentje, gooi wat in mijn schoentje, gooi wat in mijn laarsje, dank u Sinterklaasje! Maar...wat gooien we dit jaar weer allemaal in die schoentjes? Met drie kinderen in huis is het soms best een uitdaging om voor allemaal leuke, originele cadeautjes te vinden waar ze ook echt langere tijd blij van worden. Zo zonde om dingetjes cadeau te doen die vervolgens al heel snel ergens in een lade belanden. Daarom geven we jullie de komende weken weer de állerleukste cadeautips voor de feestmaand! 


(Klik op de foto)

Vandaag zetten wij op Kindermusthaves de webshop Zoemzz Lifestyle in de spotlights. Opgericht door Sabine, een echte "meisjes-mama", die als kind al droomde van een eigen winkeltje waar je je kon laten betoveren door vrolijke kleuren. Deze droom is in 2011 werkelijkheid geworden, zij is namelijk de trotse eigenaresse van deze webshop vol blijmakers! Denk aan kleurrijke haarspeldjes, vrolijke printjes en mooie zilveren sieraden. 


(Klik op de foto)

Wij hebben altijd al een "sieradentic" gehad en die ontwikkelen we nu ook voor onze kinderen. Armbandjes, kettingen, de meiden zijn er zo dol op en het maakt elke outfit compleet. Daarom ontbreken kindersieraden ook zeker niet op de verlanglijstjes van Julie, Lou en Sophie en deze mama's vinden dat ook te gek om aan ze te geven. Wij werden zo enthousiast toen we de zilveren kinderoorbellen van Zoemzz ontdekten! Wat zijn deze oorbellen speciaal voor kinderen mega schattig en leuk zeg. 


(Klik op de foto)

Natuurlijk is het een grote pré dat de oorbellen er leuk uitzien, maar minstens net zo belangrijk is de veiligheid ervan. Daarom heeft Zoemzz gekozen voor oorbellen gemaakt van zilver of chirurgisch staal. Perfect voor de kleine oortjes dus! Welke oorbellen komen we allemaal tegen? We zien schattige exemplaren met "Crazy Milkshake Topping", we zien toffe rolschaatsen en regenboogjes met ster. Loulou wil heel graag de unicorn oorbellen met glitters, Sophie is verliefd op de eenhoorns met tutu en Julie praat alleen nog maar over de mooie kinderoorbellen met cupcakes. Wat een feestje voor in de oren!


(Klik op de foto)

Naast de oorbellen zien we nog veel meer te gekke cadeautjes om de schoentjes mee te vullen. Lieve kinderarmbandjes en kinderkettingen bijvoorbeeld, de moeder-dochter set in oudroze staat hoog op onze wishlist. Maar ook allerlei musthaves op het gebied van haaraccessoires,  denk aan haarspeldjes, haarelastiekjes en schuifspeldjes. Bijvoorbeeld in het thema Halloween of de Sint. Allemaal even onweerstaanbaar voor jouw prinsesje! Voor de mama's zijn er ook nog allerlei hebbedingetjes te vinden: kaarsen, woonaccessoires en items voor in de keuken. Allemaal met die vrolijke, grappige uitstraling van Zoemzz. 


(Klik op de foto)

Dit was zomaar een greep uit de collectie, want er is nog veel meer te vinden. Slagen voor een uniek, leuk en origineel sinterklaascadeautje doe je hier in elk geval sowieso!