Home

Kindermusthaves

Het Verjaardagenboek!

Het Verjaardagenboek!
03 augustus "Zwangerschaps-, baby- en kinderproducten die jou een wow-gevoel moeten geven", dat is waar Maan Amsterdam voor staat! Maan Amsterdam is opgericht door Marieke en Anoek en de naam is tot stand gekomen door het samenvoegen van de eerste letters van hun namen. Daarnaast staat een maan symbool voor de vrouw en het moederschap en dat is precies waar de dames zich met hun webshop op focussen! 

Jouw zwangerschap en de baby- & kindertijd vliegt voorbij, maar van deze bijzondere periodes wil je natuurlijk niks vergeten! Daarom heeft Maan Amsterdam prachtige invulboeken ontworpen voor elk mooi moment. Vandaag zetten wij het 'Verjaardagenboek' in de spotlights, hier kun je elke verjaardag van je kind iets in schrijven. Super leuk voor later natuurlijk! Denk aan vragen als: Met wie werd de verjaardag gevierd? Wat hebben jullie gedaan? Wat vond hij/zij het allerleukste? Welke cadeautjes kreeg hij/zij? Wat werd er gegeten en wat werd er getrakteerd? Uiteraard is er ook plek om zelf iets te schrijven en kun je er mooie verjaardagsfoto's in plakken. Het boek begint met de geboorte en er is plek om gedurende 12 jaar de mooiste verjaardagsherinneringen te bewaren!


(Klik op de foto)
‚Äč
Kwaliteit en uitstraling erg belangrijk voor Marieke en Anouk en dus steken zij veel tijd en energie in het materiaal, de vormgeving en het gebruik. En dat is te zien! Al hun producten hebben een rustig, lief design en zachte, tijdloze pastelkleuren waardoor ze veel mensen aanspreken en daarmee ideale cadeautjes zijn!


(Klik op de foto)

Kortom, vier jouw geluk samen met Maan Amsterdam! Bestel het Verjaardagenboek HIER of via onderstaande link. 


(Klik op de foto)