Kindermusthaves

Hippe, stoere en leuke zwemkleding voor kids!

Hippe, stoere en leuke zwemkleding voor kids!
21 juni Van het strand naar het water

En nu een hittegolf please! Wij zijn er namelijk he-le-maal klaar voor nu we uitgebreid geshopt hebben bij BARTS! Barts kennen we al zolang en elk jaar weer kopen we er de leukste winteraccessoires, de tofste badkleding en de meest leuke zomer musthaves voor onze zoontjes en dochters. Barts is een Amsterdams label dat bekend staat om zijn trendy en comfortabele accessoires om je in de winter warm te houden en fris in de zomer. Ontstaan vanuit de denkwijze dat het leven buiten begint!
"Girls just wanna have sun"! En wij houden van buiten. Aangezien we beide dichtbij het strand wonen, zoeken we de zee en het zand heel veel op. Onze kinderen weten niet beter dan dat we met vriendjes naar het strand gaan, er onze verjaardagen vieren en er uitwaaien op een suffe zondag. Nu de zomer in aantocht is, wordt het dus de hoogste tijd om te gaan flaneren in de aller leukste badkleding! En we starten met onze meiden. Julie heeft gekozen voor de bikiniset 'Sonrise', de gekleurde dierenprint en de bandjes hoog in de nek zijn voor haar de perfecte match. Voor onze kleine Sophie en Loulou is nog geen zwemkleding beschikbaar, maar wel geweldige zonnehoedjes. Die ze nog ophouden ook ;-)
Door naar de zwembroeken voor de jongens! Luca wil graag de stoere Jester Shorts, deze is donkerblauw met tijgers. Cool! Sam houdt van effen en gaat voor de kleur 'Sky', beide lekkere sportieve exemplaren. Aangezien ze nooit genoeg zwemshorts in de kast hebben liggen, scoor ik toch nog gauw de 'Bryde Shorts' erbij voor Luca, deze past bij echte surfboys en daar is mijn oudste met zijn lange blonde haartjes helemaal het type voor. Kom maar op zomervakantie! Last but not least willen we nog de handdoeken in de spotlights zetten, we hebben namelijk iets méga handigs ontdekt. De Alkioni Towel! Dit is een handdoek en strandtas in 1. De tas zit vast aan de handdoek, waardoor je hem er heel gemakkelijk in  vouwt en het strand ermee afloopt. Ideaal! Daarnaast hebben ze 2 hele vrolijke, frisse prints. Lekker tropisch! Er zijn nog veel meer zomer handdoeken in de shop te vinden, dus kijk vooral gauw verder. Tot zover onze favorieten, maar er zijn nog zóveel meer items voor de zomer! Bikini's, haarbanden, zelfs sieraden! En oh ja, draag je als mama liever een badpak? Dan slaag je hier sowieso! HAPPY SUMMER!