Kindermusthaves

Hotel De Bonte Wever: een feest voor een weekend weg met kinderen!

Hotel De Bonte Wever: een feest voor een weekend weg met kinderen!
09 maart Op zoek naar een hotel waar jij en je gezin de tijd van jullie leven zullen hebben? Reis dan af naar Hotel De Bonte Wever in Assen. Dit luxe 4-sterren all-inclusive hotel biedt vertier voor jong en oud en is een heerlijk hotel voor een weekendje of weekje weg met het hele gezin. TIP: leuk voor het Paasweekend

Oneindig veel waterpret 
Er is bij Hotel De Bonte Wever zoveel te doen dat je niet weet wat je het eerst moet kiezen. In het zwem- en saunaparadijs alleen al kun je je een hele dag vermaken. Hier vind je een golfslagbad, een ruim verwarmd buitenbad, een wildwaterkreek en twee glijbanen. Er is ook een peuterbad, zodat de allerkleinsten ook lekker kunnen zwemmen. Hoe heerlijk klinkt dit voor bijvoorbeeld de Meivakantie?  

Relaxen in één van de sauna’s 
Terwijl je kinderen zich in het zwembad vermaken, kom jij heerlijk tot rust in een van de sauna’s. Er is een Finse sauna, een Turks Stoombad en een Kelosauna. Een Kelosauna is gemaakt van kelohout, dat geleidelijk warmte afgeeft. Ook kun je relaxen in een infraroodcabine. 

Heerlijk ontspannen in de Beauty & Wellness 
Als je uitgezwommen en uitgezweet bent, kun je bij de Bubbelbar terecht voor een heerlijke snack, een ijsje of iets anders lekkers en aangenaam ontspannen op de ligweide. Als dat nog niet ontspannend genoeg is, kun je jezelf heerlijk laten verwennen met een beautybehandeling in de Beauty & Wellness. Na een gezichtsbehandeling, massage, voet- en/of handverzorging voel je je als herboren. 

Genoeg te beleven voor actieve avonturiers 
Ook voor de actieve avonturiers heeft Hotel De Bonte Wever genoeg te bieden. Ontdek het mooie Drenthe op een duurzame E-chopper, tijdens een mooie boswandeling of met een foto speurtocht. Tijdens deze speurtocht ga je de strijd aan met andere teams om de mooiste foto’s te maken van objecten die je onderweg tegenkomt. Je foto’s worden door een jury beoordeeld. Het team met de mooiste foto’s wint. 

Maar liefst zes moderne bowlingbanen 
Bowlen is een leuke activiteit voor het hele gezin. Hotel De Bonte Wever heeft maar liefst zes bowlingbanen van officieel wedstrijdformaat. Extra leuk zijn de mooie lichteffecten en de Glow in the Dark. Na afloop kun je genieten van een hapje en drankje en gezellig napraten in de knusse bar. 

Ruime en comfortabele slaapkamers 
Hotel De Bonte Wever biedt luxe kamers met comfortabele boxspringbedden. Je kunt kiezen voor ruime tweepersoonskamers, kamers voor drie personen en familiekamers voor vier personen. Als je een kamer voor jezelf wilt hebben maar je kinderen toch in de buurt wilt hebben, kun je ook kiezen voor de optie connecting kamer. Dit is een tweepersoonskamer met een tussendeur naar een andere tweepersoonskamer. 

‘De beste Klootschieter’ 
Een uitje naar Drenthe is natuurlijk niet compleet zonder een traditioneel potje ‘klootschieten’. Bij dit leuke spel strijden meerdere teams tegen elkaar door een met lood gevulde houten bal - de Kloot - zover mogelijk weg te werpen. Het team dat met zo min mogelijk werpen van de Kloot het parcours aflegt, mag zich ‘de beste Klootschieter’ noemen. 

Kortom: meer dan genoeg te beleven bij Hotel De Bonte Wever! Kijk hier voor nog meer kindvriendelijke hotels voor een leuk weekendje of weekje weg.