Home

Kindermusthaves

HYP: Hydrofiele Producten!

HYP: Hydrofiele Producten!
10 oktober Elke mama kent ze inmiddels: hydrofiele producten! Onmisbare musthaves bij de verzorging van jouw kleintje. Denk aan bijvoorbeeld hydrofieldoeken, hydrofiele luiers en swaddles, textielproducten die zijn gemaakt van 100% katoen. En wij hebben nu dé plek gespot waar je dit kunt scoren, maak kennis met de webshop Hydrofiele Producten (HYP)


(Klik op de foto)

'Je kunt er geen genoeg van hebben', hoor je elke moeder altijd zeggen over haar hydrofiele musthaves. Maar wat maakt ze nou zo ideaal? De hydrofiele stof (100% katoen) maakt dat de producten duurzaam, ademend en sneldrogend zijn. Daarnaast nemen ze weinig plaats in en zijn ze te vinden in de meest leuke printjes. 

We beginnen bij de hydrofiele luiers ideaal om je baby mee af te drogen na het badderen! Je kunt hier namelijk heel gemakkelijk mee tussen de teentjes en huidplooien komen. Daarnaast gebruiken wij ze ook vaak als spuugdoek en als bescherming van de matrasjes tegen het spugen. Gevouwen in een driehoek onder je baby’s hoofd, beschermt de hydrofiele luier het beddengoed. Sophie vindt het trouwens ook lekker om ermee te knuffelen! De hydrofiele luiers van Briljant baby zijn ook nog eens leuk om te zien, de lama's en de okerkleurige met wit passen vast perfect in jouw babyuitzet. 


(Klik op de foto)

Dan de swaddles, die zijn een stukje groter dan de hydrofiele luiers. Hier maken wij ook zoveel gebruik van! In de zomer bijvoorbeeld als dekentje, de ademende stof is heel fijn tijdens warme dagen. Ook nemen we altijd een swaddle mee als we op pad gaan, om bijvoorbeeld Loulou op te verschonen, en gebruikten we ze heel in het begin om onze baby's mee in te bakeren als ze onrustig waren. De Nijntje swaddle is een eye-catcher en ook met de gestreepte van Briljant baby kun je shinen. 


(Klik op de foto)

Ook super leuk zijn de hydrofiele slaapzakken, net als de hydrofiele doeken zijn deze sneldrogend, duurzaam en ademend. Sophie slaapt hele nachten door in de witte slaapzak met roze stipjes en Loulou maken we s'morgens wakker in haar slaapzak in wit/roze 'Africa' print. Ze bezorgen onze mini's een heerlijke nachtrust! En oh ja, hydrofiele producten nemen heel weinig ruimte in de kast en wasmachine.


(Klik op de foto)

Verder vind je bij HYP nog hoeslakens, washandjes en spuugdoekjes. Eigenlijk alles dus om de babyuitzet compleet te maken! TIP: gebruik je de hydrofiele doeken straks niet meer voor je baby, dan zijn ze ook mega handig als schoonmaakdoek! 

Breng Hydrofiele Producten snel een bezoekje! 


(Klik op de foto)