Home

Kindermusthaves

In de spotlights: ZIENGS!

In de spotlights: ZIENGS!
24 maart De schoenenwinkel voor het hele gezin!

Vind jij ook dat de outfit van jouw zoon of dochter pas ├ęcht af is met een paar toffe schoenen? Dan zit je vandaag op Kindermusthaves helemaal goed! Wij hebben ze gevonden: de leukste, stoerste en meest trendy exemplaren voor aankomend voorjaar en zomer...bij ZIENGS! Zowel voor de jongens als de meiden is er zoveel keus en wij helpen je graag. Van deze exemplaren krijgt iedereen de voorjaarskriebels!


Klik op de foto! 

Eerste hulp bij schoenen! Dat sneakers een musthave zijn, weten we inmiddels allemaal! Maar je kids kunnen tegenwoordig ook niet zonder een paar stoere boots, ook dit jaar weer helemaal hip. En die staan toch prachtig naast al die sneakers in de kast ;-) Wij zijn op zoek gegaan naar de perfecte combi tussen lief en stoer!


Klik op de foto! 

Allereerst willen we het merk ‘Muyters’ in de spotlights zetten! Nog niet enorm bekend, maar o zo leuk. Voor onze Sam hebben we de Muyters Sneakers Blauw in de kast staan, hoe tof staan die onder een jeans? Voor Julie hebben we de witte sneakers van Muyters gescoord, check die achterkant! Zo leuk met de luipaard inzet in de vorm van een kat. We zien ze helemaal voor ons onder een jurkje of rokje, love it. We hebben nog meer musthaves uit de Muyters collectie voor jullie geselecteerd, allemaal te vinden op de foto’s!


Klik op de foto!

Klik op de foto! 


En er zijn nog veel meer merken bij Ziengs waar we heel enthousiast over zijn! Puma bijvoorbeeld, de sneakers voor de boys zijn stuk voor stuk exemplaren om heel hebberig van te worden. De Preschool sneakers vinden wij fantastisch, maar ook de Infant sneakers in het groen. Het merk Shoesme is ook te gek, zoveel leukerds te zien bij de meisjes. 


Klik op de foto! 

Kortom, jouw kind voelt zich straks ‘on top of the world’ met een paar van deze geweldige stappers, stuk voor stuk toffe eye-catchers met een hoog fashion gehalte waarin jouw kleine trendsetter de show steelt!

HAPPY SHOPPING!

Good shoes take you to the best places