Kindermusthaves

In the spotlights: BINNENZOET!

In the spotlights: BINNENZOET!
12 oktober Geluk zit vaak op een klein muurtje

Happy new home! Nog even en het is zover, mijn grote verhuizing naar een heerlijk nieuw huis. Ik hou van verhuizen! Het fantaseren over een nieuwe badkamer en keuken, het uitzoeken van mooie meubelen voor de woonkamer en het opdoen van inspiratie voor de kinderkamers. Ik krijg adrenaline van de uitdagingen die het inrichten van een huis met zich meebrengt en raak verslaafd aan Pinterest. En zo kwam ik terecht bij: Binnenzoet! Een unieke webshop in duurzaam behang. En behang....kan tegenwoordig niet meer ontbreken in jouw huis. 


(Klik op de foto)

De gezichten achter Binnenzoet zijn Niels en Jacqueline, samen de ouders van 2 jonge kindjes. De afgelopen jaren zijn zij druk in de weer geweest met hun nieuwe huis en daar kwamen veel keuzes bij kijken. Samen waren zij op zoek naar ideeën om hun huis sfeervoller en vrolijker te maken, hoe kun je je huis met een kleine aanpassing een stuk gezelliger maken? Met een tof behang natuurlijk! En zo ontstond Binnenzoet: een te leuke webshop met geweldige behangetjes. Voornamelijk gericht op baby-en kinderkamers, maar er zitten ook een aantal pareltjes tussen voor jouw woon- of slaapkamer!


(Klik op de foto)

Laten we beginnen met Sophie haar kamer. Na 2 boys een meisje krijgen, betekent een liefde voor roze ;-) Mijn oog valt dan ook direct op het Ballerina Behang, rustige kleuren en welk meisje droomt er niet van ballet? Ook het Unicorn behang vind ik geweldig, die zal ze zeker waarderen als zij straks wat ouder is. Mijn favoriet? Het roze Zeegras Behang, ik ben fan van natuurlijke prints en trendy blijft dit sowieso. Heel sfeervol ook!


(Klik op de foto)

Dan de boys! Verliefd zijn Sam en ik op slag op het Behang Beestenbende, in 3 stoere kleuren verkrijgbaar. Deze 'savanne dieren' maken dit behang uniek. Nu nog kiezen voor het beige, groen of blauw! Als Luca mag kiezen, gaat zijn voorkeur uit naar het thema Voetbal of Robot terwijl ik het Dino Behang wel voor me zie in zijn boysroom. Voor mijn nieuwe woonkamer zie ik trouwens het Klaproos Behang wel zitten!


(Klik op de foto)

Duidelijk merkbaar is in elk geval dat er met het ontwerpen en ontwikkelen van het behang rekening is gehouden met zowel de voorkeuren van kinderen als de kleurstellingen en stijlen die voor hun papa en mama belangrijk zijn. Het motto van Niels en Jacqueline is "Kind blij, ouders blij" en dat straalt de webshop ook zeker uit! Mooi om te weten is dat Binnenzoet zich inzet voor een duurzame toekomst, denk aan CO2 neutraal geprint behang en een eerlijke productie. En door alleen op bestelling te werken, wordt het verspillen van onnodige grondstoffen voorkomen. 


(Klik op de foto)

Breng snel een bezoekje aan Binnenzoet en kies jouw favoriete behang uit! (Klik op de foto)