Kindermusthaves

IN THE SPOTLIGHTS: Deugniet & Co!

IN THE SPOTLIGHTS: Deugniet & Co!
11 februari De leukste accessoires voor jouw deugniet

Deugniet & Co, alleen al de naam van deze toffe webshop vol geweldige accessoires, kindermeubels, speelgoed en andere musthaves op kindergebied bezorgt je een vrolijk gevoel! En dat gevoel blijft zeker hangen als je de unieke collectie bekijkt met als doel 'Making Kids Happy'. Nou, hier worden niet alleen onze deugnietjes heel blij, maar ook hun mama's! Alles uit deze (online) winkel is een aanvuling op je interieur. 


(Klik op de foto)

Tijd dus om Deugniet & Co beter te leren kennen! De webshop is opgedeeld in verschillende categorieën. Zo vind je bij het onderdeel "meubels" geweldige items van rotan: een bankje, bed, ledikant of wieg, allemaal even fantastisch voor de kinderkamer. Verder spotten we lieve bedhemels en klamboes, het hemeltje 'Wild flower' is bij ons favoriet en ook de 'Crystal Rose' staat hoog op ons verlanglijstje! 
(Klik op de foto)

In de categorie "speelgoed" weten we haast niet waar we moeten beginnen. Hier scoor je zoveel unieke kindermusthaves, denk aan leuke houten theaters, lieve poppen (Bunny Doll is te gek) en  de mooiste Tipi Tenten die we ooit hebben gezien! En oh ja, verkleedkleding waar elk meisje van droomt! (Klik op de foto)

Dan willen we graag nog de @huismuts collection in de spotlights zetten! Oprichtster Rachel heeft een collectie ontworpen waarmee je in één klap een prachtig, dromerig kamertje creëert. Alles uit deze collectie past perfect bij elkaar zonder dat het saai wordt. Wij hebben het houten poppenhuis (limited edition) gescoord, zo mooi versierd met prachtige bloemen, een eye-catcher op Sophie haar kamertje. Ook heel blij zijn we met de wandsticker "Let's Fly To Wonderland", een ooievaar met mooie strik en omringd door bloemen. De gouden linnen ooievaar met subtiele glitter maakt elke kinderkamer compleet. Magisch aan het plafond, boven het bedje/ledikant of boven de commode. (Klik op de foto)

Nog niet uitgeshopt? Kijk dan ook eens bij "kinderkamer", met item uit deze categorie tover je jouw kinderkamer direct om tot een droom. Wanddecoratie, behang en slingers...hier worden we zoooo hebberig van! 


(Klik op de foto)

Kortom, snel een bezoekje brengen aan Deugniet & Co waar de voorliefde voor interieur ontwerpen vanaf spat!