Home

Kindermusthaves

IN THE SPOTLIGHTS: Diaper Champ!

IN THE SPOTLIGHTS: Diaper Champ!
27 mei De winnaar onder de reukloze luieremmers

Zodra je zwanger bent, ga je waarschijnlijk (net als wij) als heel snel op zoek naar een Baby Uitzetlijst. Bestaat dat echt? Jazeker! Op deze lijst staat alles wat je straks nodig hebt voor jouw prinsje of prinsesje. Van rompers en hydrofiele luiers, tot flesjes en speentjes. Je kunt het zo gek niet bedenken! Natuurlijk staan er ook dingen op waarvan je denkt "heb ik dit echt nodig?", maar over het algemeen haal je alles vol enthousiasme in huis. 

Wij hebben vandaag een praktische musthave die ook zeker een plekje verdient op de lijst: de DiaperChamp! Oftwel, de luieremmer. Een luieremmer is een afvalemmer, speciaal voor luiers, die ervoor zorgt dat vervelende geurtjes van luiers niet kunnen ontsnappen. En niet iedereen heeft natuurlijk de mogelijkheid om luiers buiten weg te gooien, dus dan is deze bak voor in huis ideaal! 


(Klik op de foto)

In het begin geef je je kleintje wel 8 tot 10 (!) keer per dag een schone luier, hoe onhandig om dan elke keer naar de vuilnisbak te moeten lopen. Wij zweren daarom bij de DiaperChamp, de grote winnaar onder de reukloze luieremmers. Één ding waar een luieremmer goed in moet zijn, is natuurlijk geurbestrijding (dat onderscheidt een luieremmer van een afvalemmer). En dat is deze zeker! De DiaperChamp heeft namelijk een rollende klep die de geurtjes in de emmer houdt. 


(Klik op de foto)

Er zijn verschillende Champs om uit te kiezen, we zien o.a. de DiamperChamp Classic, de ONE of de ONE MAXI. In verschillende maten en kleuren...net waar je naar op zoek bent. Wij vinden het belangrijk dat hij ook een beetje bij ons interieur past, we hebben alle spulletjes voor de babykamer niet voor niets zo zorgvuldig uitgekozen. Het blijft natuurlijk een luieremmer, maar door de kleuren waarin hij te bestellen is, krijgt hij bij ons een mooi plekje! Deze okergele is nieuw in hun collectie en is bij ons favoriet. 


(Klik op de foto)

Tot slot werkt hij ook nog eens heel gemakkelijk, je doet de luier erin, draait aan de hendel en klaar! Dit kan allemaal met 1 hand bediend worden, zodat je altijd 1 hand over hebt voor jouw mini. Er passen trouwens gewone vuilniszakken in, wij gebruiken de ECO bags van DiaperChamp, die zijn namelijk super milieuvriendelijk. 

Leuk om te weten: DiaperChamp heeft al heel veel prijzen in de wacht gesleept, voornamelijk omdat zij de enige zijn met een luchtdicht systeem. Hiermee scoor je echt een winnaar dus! 

DiaperChamp...onmisbaar bij het verschonen van je baby