Home

Kindermusthaves

In the spotlights: EXIT skelters!

In the spotlights: EXIT skelters!
17 juni Dat buitenspelen belangrijk is voor onze kids weten we natuurlijk allemaal. Niks fijner dan zien dat ze lekker buiten aan het ravotten zijn met vriendjes en vriendinnetjes! Met alle schermpjes van tegenwoordig is het soms lastig de kinderen naar buiten te krijgen, maar...met deze fantastische skelters van EXIT Toys is dat voorgoed verleden tijd. Hierop willen onze kiddoo's namelijk niks liever dan coole avonturen beleven! Als er iets nog hoog op het verlanglijstje van onze kinderen pronkte, was het wel een skelter. Racen door de straten, spulletjes vervoeren in de aanhangwagen en stoere 'off-road' routes rijden, Luca, Julie en Sam zagen het helemaal voor zich. Zelf moest ik bij een skelter altijd aan van die zware dingen denken, die de kinderen amper zelf vooruit krijgen (en je als ouder vooral aan het duwen bent ;-)). Maar toen leerden we deze leukerds kennen en die zijn dus echt te gek! 
Er zijn verschillende coole uitvoeringen van de skelters om uit te kiezen, denk aan een Cheetah skelter, een Spider Race skelter en een Foxy Green skelter. Om jullie alvast een beetje op weg te helpen hebben wij 2 skelters getest: de Spider en de Foxy Expedition skelters! Beide skelters hebben een stoere donkergroene kleur, zijn licht van gewicht en er kan goed mee geraced worden. De Spider Expedition is geschikt voor kindjes van 2-5 jaar en de Foxy Expedition voor kids van 3-8 jaar. Luca scheurt rond op de Spider Expedition skelter en vindt het fantastisch dat hij er zo makkelijk bochtjes mee kan maken. En er mega hard mee kan rijden! De stevige off-road banden en een stoere bullbar maken dit exemplaar voor hem helemaal compleet. En, echt super tof...deze skelter heeft ook koplampen, knipperlichten én een soundbox die echte racegeluiden maakt! Juul tourt lekker rond op de Foxy Expedition, deze combinatie is zelfs door de allerkleinsten eenvoudig te bedienen, dus ook onze Sam van 3 jaar gebruikt hem veel. Natuurlijk wil je niet dat je kindje omkiept bij het maken van bochtjes en dus worden wij blij van de stevige, flexibele as die ervoor zorgt dat beide voorwielen van de skelter, ook bij ongelijke bodem, veilig op de grond blijven staan. Last but not least, de skelters hebben een verstelbare zitting en kunnen dus een aantal jaren met de kinderen meegroeien. Ideaal! Nóg leuker wordt het uiteraard met een echte matching aanhangwagen eraan! Ik weet niet hoe het met jullie kinderen zit, maar die van ons vinden het geweldig om dingen te bezorgen en te vervoeren. Vol enthousiasme wordt dan ook elke keer de aanhangwagen vol gegooid met spullen om vervolgens helemaal volgeladen op pad te gaan. Ook de aanhangwagen is licht van gewicht en makkelijk in gebruik, dus ook hier kan jouw mini goed mee uit de voeten! Zien jullie die stoere stickers? Het wordt echt rijden in stijl!
Kortom, jouw boefje steelt hiermee de show en kan met de EXIT skelter echt alle kanten op! Breng daarom snel een bezoekje aan EXIT Toys en kijk welk model bij jullie past. 

Veel buitenspeelplezier!