Home

Kindermusthaves

IN THE SPOTLIGHTS: Hamamdoeken.com!

IN THE SPOTLIGHTS: Hamamdoeken.com!
31 augustus Als ik ergens het ultieme zomergevoel van krijg, zijn het wel hamamdoeken en strandponcho's! De hamamdoeken zijn ideaal om mee te nemen en heerlijk om op te liggen en een strandponcho vind ik zo schattig staan bij mijn kindjes. Dan zijn ze toch om op te vreten! Daarom ben ik zo blij met deze online ontdekking: Hamamdoeken.com

Wat zijn hamamdoeken? Hamamdoeken zijn lichtgewicht doeken die super snel absorberen en in veel leuke kleuren verkrijgbaar zijn. Na een duikje in de zee of het zwembad kun je je hiermee dus snel en stylish afdrogen! Handig is dat ze ook in verschillende formaten verkrijgbaar zijn: van S tot en met XXL. En oh ja, omdat ze zo licht zijn, weegt het ook niks in je koffer of strandtas! Naast dat ze dus ideaal zijn voor vakantie of een dagje strand, kun je een hamamdoek ook gebruiken voor bijvoorbeeld de sportschool of als picknickkleed. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden. 


(Klik op de foto)

In eerste instantie was deze webshop alleen gericht op hamamdoeken, maar inmiddels is de collectie enorm uitgebreid en hebben zij ook een te gekke kidscollectie met kinder badjassen, strandlakens of strandponcho's! En daar komen wij natuurlijk om de hoek kijken :-) Mijn zoontje Sam draagt altijd graag badjasjes na het zwemmen en loopt dan ook het liefste de hele dag rond in dit lekkere Hamam Kinderbadjasje in de mooie kleur petrol. En met de hoge absorptie van het badstof is afdrogen niet eens meer nodig, dus dat vindt hij helemaal fijn. Lekker comfy!


(Klik op de foto)


(Klik op de foto)

Mijn nichtje Julie koos liever voor de roze Strandponcho Hamam, staat haar echt fantastisch. Een strandponcho - ook wel badponcho of poncho handdoek genoemd - is een handdoek met mouwen en capuchon die je heel gemakkelijk over het hoofdje geen aantrekt. De armen zijn ook gestikt, waardoor de poncho perfect blijft zitten en je kind(je) optimaal beschermt tegen kou en zon! Verder is hij lekker dun en licht en in meerdere mooie kleuren te koop!


(Klik op de foto)


(Klik op de foto)

Goed om te weten: Hamamdoeken.com verkoopt uitsluitend producten van merken die bekend staan om hun uitstekende kwaliteit en dat is duidelijk te voelen en te merken. Kortom, als je op vakantie gaat of een kindje op zwemles hebt of gewoon lekker veel naar het strand gaat, breng dan snel HIER een bezoekje aan de shop of via onderstaande link!