Home

Kindermusthaves

IN THE SPOTLIGHTS: House of Jamie!

IN THE SPOTLIGHTS: House of Jamie!
10 mei Een jong en veelbelovend 'Amsterdams label' 

Kennen jullie het toffe label House of Jamie? Een 'Amsterdams label' dat staat voor soft, clean en minimalistic baby essentials & apparel met een klassieke touch. Het merk maakt tijdloze ontwerpen van hoge kwaliteit voor babyverzorging, slapen, onderweg en kleding voor boys + girls van 0-8 jaar. 
En wij zijn fan! Fan van de zachte stoffen, de basic kleuren, prints en fijne pasvormen. Een collectie vol musthaves voor zowel onze dochter als zoontjes. Voor de meiden vinden wij de bodysuits met ruffles en de jurkjes geweldig. De leopard print blijft onze favoriet, maar ook het okergeel is prachtig!  

Voor de jongetjes scoren de jumpsuits heel veel punten. Het zwarte pakje (unisex model) met leuke knoopjes staat onze Sam echt fantastisch! Maar...wij bij Kindermusthaves houden ook altijd enorm van streepjes. En ook die zijn bij House of Jamie te vinden. De jumpsuit is er met streepjes en er is een te schattige gestreepte short met overslag, te matchen met een 'batwing' top. Maar ook het rib shirtje staat super! 
Naast kleding, vind je hier ook nog allerlei tofs op het gebied van slapen, verzorging, onderweg en deco. Denk aan boxekleden, dekbedden, badcapes en autostoelhoezen. Allemaal in dezelfde stijl als waar het label bekend om staat. Kortom, een bezoekje aan de webshop van House of Jamie is het zeker waard! Onderstaand alvast wat voorbeelden van onze favoriete items.

Happy shopping!